Barátságból hatalmas szex

Régi barátom és országos komám volt Karcsi. Amikor beköltöztünk Árkodra, már az első osztályos beiratkozásnál találkoztunk. Tizenhét évig voltunk padtársak. Sokszor emlegettük, hogy (1990 előtt) az életfogytiglan is „csak” 20 év, de jó magaviselet esetén harmadolják. Karcsinak egy húga –Zsuzsi– és egy nővére –Kati– volt. Kati 8 évvel volt öregebb Karcsinál, Zsuzsa viszont kettővel fiatalabb. Barátomékhoz hatéves korunk óta rendszeresen jártam, Zsuzsira nem tekintettem nőként. Őt is barátnak tekintettem. Ági unokatestvéremmel (hat héttel fiatalabb nálam) négyesben mentünk mindenfele elemista korunk óta állandóan. Zsuzsit családja „huginak” hívta, mi is így szólítgattuk. Ahogy teltek az évek, úgy romlott el a lányokkal a kapcsolatunk. Eszünk be sem jutott, hogy Lenkéket (Ügyet Lenke nevet adtunk a két lánynak) nőnek tekintsük. Mindig messze akartunk menni, ha „benőzés” volt a célunk. Hamar rájöttünk, hogy anya nem szült olyan lányt, akire nem tudtak volna minden rosszat elmondani, ha kicsit is foglalkozni akartunk vele. Ráadásul még a család előtt is eláztatták az illetőt.
Akkoriban még rendes lány fiútársaságba legalább fiú testvérével, vagy az állandó udvarlójával mehetett. Ezért aztán mindig, mindenhova négyesbe mehettünk (ez rendkívül bosszantott minket Karcsival). Mi fiúk sokszor libapásztornak neveztük egymást, a két lányt dicsértük meg libának.

Másodéves egyetemista voltam (a hatvanas évek elején), amikor az egyetemi természetjáró szakosztály szervezett egy sétáljanak végig az Eger-Putnok-Miskolc útvonalon. Ágival mi rókavadászkodtunk, Karcsi viszont inkább a természetjáró szakosztályba járt, szeretett kirándulni. Zsuzsika akkor kezdte az egyetemet. Karcsi valamelyik csoporttársnő miatt akart menni, de szüleik ragaszkodtak hozzá, hogy Zsuzsit is vigye. A kirándulással egyszerre volt a rókavadászoknál egy minősítő verseny (U21 lány), ahol én technikai segítőként (rókaadó kezelő), Ági versenyzőként vett részt.
Az indulás előtt két nappal Karcsi kerékpárral elesett, karja megsérült, valószínűleg reped (nem gipszelték, csak felkötötték), ezért nem mehetett, helyette én mentem, mert kísérő nélkül nem akarták elengedni Zsuzsit (ez lett volna az első vad táborozása, és más nyaralásra nem telt). Karcsi vállalta a rókavadász versenyen a róka szerepét, miután megtudta, hogy csak lányok versenyeznek. Az előre leadott névsorokban nem lehetett a nevem átírni, ezért testvérként szerepeltünk. A megbeszélés szerint Miskolcról Zsuzsit keresztszüleihez kísértem Mezőkövesdre.
A csapatban nagyjából egészséges volt az ivararány. A nagy melegben naponta mintegy 15-20 km utat tettünk meg. A túra szervezői szállást a tsz-ekben az erdész- és a menedékházakban szerveztek. A tervek szerint sokszor a szénapadláson illetve szalmakazalban akartunk megaludni. Éltem a gyanúperrel, hogy a szalma összeszurkál, ezért egy régi szalmazsákból varrtam hálózsákot, és ezt tettem a hátizsákomra.

Amikor ötvenedmagammal Egerből elindultunk, Zsuzsival egymás mellé álltunk a sorba, legtöbbször csak „hugi”-nak hívtam a régi szokás szerint. Rendszeres szokásunk szerint tréfálkoztunk, viccelődtünk, húztuk egymást. Piszkálódtunk, ahogy a „jó testvérekhez”, régi haverokhoz illik.
Első este egy turistaházban kaptunk szállást. A szobákban, ágyakban aludtak a lányok, mi fiúk kint a pajtában, szalmában. Másnap volt nagy vakarózás azoknál, akik csak egy vékony dunnahuzatot hoztak magukkal.

Amikor –harmadik vagy negyedik este–már mindenkinek a szalmába jutott hely. Kipakolásnál láttam Zsuzsi is csak egy szakadt paplanhuzatot hozott, megharagudtam. Jól leszidtam, kerestem a libaszárnyakat, majd közöltem, hogy ha megígéri, hogy nem rugdos, aludhat mellettem, az én zsákomba elég hely van. Félóra fekvés a szalmán meggyőzte, hogy ha aludni akar, az én zsákomba kell bújni. Vacsora előtt kipróbáltuk a helyet a közös hálózsákba. A zsák elég széles volt, ezért nem kellett feltétlenül összesimulnunk, de könyöktávolságnál távolabbra nem kerülhettünk. Legkényelmesebbnek az látszott, ha féloldalamon fekszem, és ő háttal az ölembe kucorodik. Ahogy elhelyezkedett az ölemben úgy éreztem, azonnal meg kell puszilnom a nyakát. Hátranyúlt, fejemet az arcához húzta, és megkérdezte, hogy miért kapta. Valami olyat válaszoltam, hogy kedves lány, és jólesett ahogy hozzám bújt. Erre egy gyors puszit kaptam a számra.
A vacsorára szalonnát sütöttünk. Szó nélkül szeltem le kettőnk kenyérszeleteit, faragtam egy nyársat és rászúrtam a szalonnát (tudtam, hogy nem tud, és nem is szereti sütni), közben Zsuzsi felszeletelte, rakosgatta a hozzávalókat (hagymát, paradicsomot, uborkát) a kenyerekre, én pedig a szalonna zsírját csöpögtettem a kenyereinkre. Mivel a kezem foglalt volt falatonként etetett, és itatott. Itt kezdtünk közös kenyérre kerülni. Az egész napos túrázás, a kis borozgatás mindenkit elálmosított. A csapat hamar lepihent, de utána még sokáig tréfálkoztunk énekeltünk a zsákjainkba bújva. Lassan csendesedett el a tábor.
Melegítőben feküdtünk le. Féloldalamra fordulva feküdtem, majd Zsuzsi kevés helyezkedés után befészkelte magát az ölembe, jobb karomat használta párnának, fenekét nekinyomta szemérmemnek, és bal kezemet derekára helyezte. Az ölembe simuló lány nemcsak melegített, hanem erotikus gondolatokat is előhozott belőlem. Természetesen néhány perc múlva már nem tagadhattam volna ezeket le Zsuzsika előtt, még egy elemista is rájöhetett, hogy izgalomba vagyok. Zsuzsi ekkor (nagyon lassan, nehogy mások felfigyeljenek, hiszen karnyújtásnyira voltunk társainktól) megfordult, a hátára feküdt, de közben térdei a lábszáramra kerültek.

Légy szíves segíts levenni a melegítő alsómat, mert nagyon összemelegedtünk! Én is segítek neked! –súgta a fülembe, és máris tolta le magáról. Egy perc múlva már a nadrágjaink a fejünk alatt, párnaként funkcionáltak, és a felsők cipzárjai teljesen lehúzva már nem akadályozták kutakodásainkat. Így már arcunkat összedugtuk, és tudtuk puszilgatni egymást. A zsákban megéreztem, hogy a felső alatt nincs semmi. Nemsokára már egymás mezítelen bőrét simogattuk, sokáig gyúrtam, morzsolgattam melleit, egyik kezemmel megtaláltam már bőségesen harmatozó rését, csigalassúsággal simogattam ajkai között (nehogy meglássák mozgásomat), de mindig érintettem csiklóját is. Amikor közeledett az orgazmusa, kezemet fogságba ejtette combjaival, és csak csókommal tudtam hangos élvezését elfojtani. Percekig pihegett a karjaimban, majd fejemet lehúzta, hogy a fülembe tudjon suttogni.
Laci! Ilyen csodás érzést még senkitől sem kaptam! Mit csináljak, hogy megháláljam? –kérdezte suttogva, majd megcsókolt. Nyelvünkkel sokáig folyamatosan simogattuk egymás ínyét, közben kezét a szerszámomra kulcsoltam, elkezdte gyúrni. Hamar ráérzett a ritmusra, egyre gyorsabban vitt a csúcsra. Éreztem, hogy rögtön robbanok, éppen csak a zsebkendőmet tudtam odatartani. Jócskán jutott Zsuzsi kezére is. Megtörölgettük egymást, összebújva, csókolózva aludtunk el. Nehezen jött álom a szememre. Meglepett, de nagyon kellemesen érintett Zsuzsika teljes odaadása. Visszagondolva az elmúlt néhány hónapban történtekre, sok esemény teljesen más értelmet nyert így. Utólag már tudtam, hogy kéréseit nem kitolás, hanem a figyelemfelkeltés motiválta. A nekem tetsző lányok kritizálására pedig láthatóan a féltékenység és a vakságom adott okot.

Hajnalban ébredtünk, a többiek még aludtak, egymásra mosolyogtunk, és megcsókoltuk egymást. A zsákban felvettük a nadrágot, és elmentünk sétálni.
Amint a többiek látó- és hallókörén kívül kerültünk, kerestünk egy padot, Zsuzsit az ölembe húztam, csókolózva biztosítottuk egymást szeretetünkről. Leginkább az addig elpazarolt időt sajnáltuk.
Ettől kezdve már egyre kevésbé ügyeltünk a látszatra, egyre nyilvánvalóbbá vált mindenki számára, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Még Putnokon bementem egy drogériába és vettem egy tucat csehszlovák óvszert, hiszen csak a biztonsági készlet (egy darab) volt nálam!
A közös hálóhelyek a kirándulás éjjelei alatt nem tették lehetővé, hogy a takaró alatti simogatásoknál tovább jussunk. Éjszakánként meztelen altestünkkel bújtunk össze, kézzel izgattuk egymást.
Az utolsó három napot és éjszakát Miskolcon, az egyik egy egyetemi kollégiumban töltöttük. A névsort itt előre elküldték, ezért még Szabó Károly és húga, Zsuzsanna néven szerepeltünk. A megérkezés után a gondnok olvasta a neveket és adta át a kulcsot. Amint felolvasta: „Szabó Zsuzsanna és Károly”, hirtelen meg sem tudtam mozdulni. Szó nélkül vettük át a kulcsot. Nagy meglepetésünkre és örömünkre egy kétágyas szobát kaptunk, mosdókagylóval.
Végre kettesben!
Hírtelen azt sem tudtuk, mit tegyünk. Legszívesebben ölembe kapva szaladtam volna vele a szobába, ott pedig azonnal a magamévá tettem volna Zsuzsikát. Megköszöntük a kulcsot és elsétáltunk a szobáig.
Ma nem megyek sehova. Hólyagot tört a cipő a lábomra. –mondta Zsuzsi a többieknek a lépcsőfordulóról visszaszólva.

A szobába érve megkért, hogy hozzak ennivalót, mert nem megyünk sehova.
Jobb programot gondoltam! –mondta, és sokat sejtető csókunk közben már bevezette kezemet a bugyijába.
Elszaladtam a boltba bevásárolni. Az ennivalókon kívül vettem elsősorban új zsilettet, gumikat, gyertyát, sőt még hat pelenkát is. Egy kisüveg pezsgőt, egy csokor rózsát és valami gyümölcsöt is vásároltam.

Amíg vásároltam Zsuzsika lezuhanyozott, és egy megkötős lapszoknyából és átvetős felsőrészből álló együttest vett magára. Amíg megterített, én is rendbe szedtem magamat. A szobába visszaérve már terített asztal várt. Még a folyosón láttam, hogy a csapat elvonul szórakozni.

Zsuzsit az ölembe ültettem, és a falatot a számba véve adtam a szájába. Zsuzsika hasonlóan etetett engem. Ezt addig csináltuk, amíg egy falatnyi krém beesett a dekoltázsába. A masnit megoldva immár szabadon férhetem melleihez, a krémet felcsókoltam a melléről. Kezdtük immár tudatosan a melleire helyezni a falatokat, és onnan szedegettem fel, és szájból-szájba adogattuk egymásnak.
Féltettem a szép ruhát, ezért levettem róla. A masnik kioldása után úgy ált ott, mint Aphrodité a habokból kiemelkedve. Percekig csodáltam, hiszen sok éve nem láttuk egymást mezítelenül. Miután már képes voltam megmozdulni, felkaptam, és átvittem az ágyra. Lefektettem egy pelenkára, majd idegesen letéptem magamról a ruhámat.
Összebújva simogattuk, csókolgattuk egymást, ekkor derült ki, hogy mindkettőnknek ez az első igazi próbálkozása. Zsuzsika tudta, hogy minden fényképemet magam dolgozom ki, tehát csak annak mutatom meg, akinek akarom, felajánlotta, fényképezzem le így, teljesen érintetlenül a szemérmét. Legalább egy tucat fényképet készítettem egészen közelről róla. Viszonzásként ő rólam készített képet.

Az éjszakai simogatásokat kezdtük egymáson ismételni, nemsokára már éreztem, hogy szinte beszívja hüvelye az ujjamat, és bőséges nedvek segítik a behatolást. A gumit felvettem, és megpróbáltam behatolni, alig éreztem ellenállást, amikor a síkos, de szűz punciba értem. Amint a makkom átjutott a hüvelybejáraton, izzó forróság vett körül. Mindketten megbénultunk a csodás érzéstől. Néhány ki-be mozgás alatt a szorítás-feszítés annyira csökkent, hogy Zsuzsi arca kisimult, ismét boldogan csókolgatott. Amint megpróbáltam mélyebbre hatolni, szólt, már nagyon kellemetlen. Zavart, hogy az óvszer miatt (elől lógott az ondózsák) nem igazán éreztem a hártyáját. Ahogy mozogtam, minden lépésnél teljesen kihúztam, hegyével megsimogatva csiklóját, és újra-és újra átélve a behatolás érzését éreztem a testén végigseprő orgazmust. Hüvelyének ritmikus szorítását megérezve, már nem tudtam visszatartani saját orgazmusomat sem, a robbanás után mellézuhantam.
Hosszú percekig feküdtünk egymás karjaiban, amíg magunkhoz nem tértűnk a gyönyörből. Felkeltem, és egy pelenka sarkát megnedvesítve megtisztogattam páromat és magamat. Felbontottuk a pezsgőt, ittunk egy keveset, majd egymást, a gyümölcsfalatok segítségével kényeztettük.

Amikor ismét készen álltunk a szeretkezésre, most gumi nélkül kezdtem meg a behatolást. Először ismét csak a résében szánkáztam, minden előrehatolásnál a csiklónak és a „G” pont környékének ütköztem, egyre többször éreztem a hártya feszülését, és láttam ilyenkor kedvesem arcán a grimaszt. Addig mozogtam így –Zsuzsikába félig behatolva, és közben köztünk lenyúlva csiklóját simogattam–, amíg, nem éreztem meg a kezdődő hüvelyrángását. Ekkor teljes erőmmel gyorsítottam és egyetlen lökéssel áthatoltam és máris érezzem a gátam nekicsapódását szeméremdombjának. Kirántottam magam, és csak kézzel simogattam, amíg a gyönyör hullámai elcsitultak.
Ismét megtörölgettem magunkat (ekkor láttuk egy kicsit vérzett), én még nem elégültem ki, ezért felvettem a védőruhát, és ismét behatoltam. Most már mindketten éreztük, eltűnt az akadály, eléggé kitágult, immár minden óvatoskodás nélkül „vadulhatok”. Az ő harmadik orgazmusa nem sokkal az enyém után következett be.

Összebújva, csak egy lepedőt terítve magunkra, elszunnyadtunk. Már kezdett besötétedni, amikor felébredtünk. Egy nedves szivaccsal törölgettük át egymást, eltüntettük szeretkezésünk nyomait. A pelenka felfogta a rózsaszínű váladékot, a gumikkal együtt összecsomagoltuk és az esti sétánkon a kis csomagot egy szemetesbe rejtettük.

A három nap gyorsan eltelt, végig szerelmeskedtük az éjszakákat.

Mezőkövesdre menet a buszon megbeszéltük, hogy egyelőre még nem hirdetjük, hogy szerelmeskedtünk. Megpróbálunk otthon úgy viselkedni egymással, ahogy eddig tettük. Majd apránkint elmondjuk, egyeztünk meg.
Mindenki nagy örömmel fogadott bennünket. Ebéd után az egész család készült Zsóriba fürödni. Marika néni javasolta, hogy vegyük fel a fürdőruhát még indulás előtt.
Gyertek, pakoljatok le. –mondta, és ment előre a nyári konyha frissen felújított tetőterébe. A csomagokkal követtük. Nagy lendülettel kinyitotta az ajtót, belépett, és körülmutatott. – Ez lesz a szobátok! Itt aludhattok, gyorsan készüljetek!
Meglepődtünk, mert nem csak közös szobát kaptunk, hanem ott csak egy kétszemélyes heverő volt.
Keresztanya? Itt csak egy ágy van! Így aludjunk? Hogy gondoltad? –mondta Zsuzsika, teljes meglepetéssel, és tettetet felháborodással.
Tudjuk, hogy nektek ez is elég lesz, vagy teljesen elment az eszem. Legalább két éve úgy sóhajtozol ez után a fiú után, hogy csak, na. Ha eljöttél, egy-két napon belül mindig megjelent, jött fürdeni. Legutóbb is, az alatt az egy hét alatt, amíg az érettségi szünetben itt voltál, háromszor járt „véletlenül” erre! A motorja hangjára a kert végéből is felszaladtál, mire megállt a ház előtt, már a kaput nyitottad. Tudom én, hogy Nyíregyházáról Újfehértóra a legrövidebb út a házunk előtt vezet el! Laci! Karcsi is panaszkodott, hogy egy éve csak akkor mész oda, ha Zsuzsika otthon van, ha meg véletlenül mégsincs, akkor, vagy elrohansz, vagy megvárod! Most meg amióta megjöttetek, el nem eresztitek egymás kezét, egymás tányérjára raktátok a finom falatokat, és még a hatéves Juliska is azt kérdezte, mikor házasodtok! Amíg a levest megmelegítettem, legalább egy tucat csókot váltottatok. Ne nézzetek hülyének, inkább köszönnétek meg!

Amíg sorolta, vettük észre, hogy akkor is úgy álltunk, hogy összesimultunk, kezeimmel a mellét és a hasát fogtam, Zsuzska pedig az arcomat simogatta. Elnevettük magunkat és puszival köszöntük meg kedvességüket, megértésüket.
Este megbeszéltük, hogy valószínűleg csak mi voltunk vakok, a külvilág már régen látta vonzódásunkat. Hazatáviratoztunk, hogy egy hétig maradunk, és együtt megyünk haza.
Otthon szüleinknek elmondtuk a rájuk tartozó részt, azaz szeretjük egymást, a többit pedig meglátjuk. Az érkezésünk napján Ági félrehívott, és megkérdezte tőlem, honnan jöttem rá, hogy szeretjük egymást. Elmondtam, hogy az ölembe ült és megcsókolt. Ági felugrott, odaszaladt, két kézre fogta Karcsi fejét és megcsókolta. Karcsi az ölébe vette Ágit, és így csókolóztak tovább.
Ettől kezdődően mindenki jegyespárnak tekintett bennünket. Karácsonyra kettős eljegyzést, majd ötödéven „költségkímélés” címén közös esküvőt tartottunk.

Sokat fényképeztünk együtt, szerette és nálam jobban tudta a képeket Zsuzsi kidolgozni. Néhány szép aktfényképem kiállításokon felkerült a falra, amelynek nem csak modellje de szerzőtársa is ő volt. Egyszer megláttunk egy kicsi, kulcsra zárható, ezüst, táska alakú zsebóradíszt, ebben hordom magammal mindig, a még érintetlen testéről készített képeket.
Nekem ma is ő a legszebb, bár tudom, három gyermekünk várása, megszülése, szoptatása, felnevelése és az eltelt negyven év meglátszik mindkettőnkön. De elég becsukni a szemem, és ismét úgy látom, mint akkor, az első este a kollégiumban!

One Reply to “Barátságból hatalmas szex”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.