Az ajkaidhoz emelem a poharat megdöntöm és lassan kortyolod a spermámat

Szóval szeretsz úszni… ez lesz a program, az uszoda előtt találkozunk. Sose gondoltad volna hogy ez is lehet egy első randi de mivel annyira hétköznapi a helyzet igazából nem is randiként tekintesz rá… csak egy program.

Fura gyors ismerkedés az uszoda aulájában. A sok beszélgetés miatt hiába volt csak neten, bizonyos szempontból többet tudunk egymásról mint a legjobb barátunk, és mégis vadidegenként állunk ott.

Tetszik neked ahogy végigmérlek a kis szoknyácskádban… talán át se gondoltad tudatosan de a legrövidebbet vetted fel. Rendben nyár van, de annyi nyári ruha van még. Elégedetten veszed tudomásul hogy egy pici édes mosoly indul el az ajkaimon ahogy végigmérlek. Szeretnélek nem durván stírölni, de a szó szoros értelmében csorog a nyál a számban… és nyelek egy nagyot. mennyivel jobb lenne nem nyelni, hanem szépen lassan a puncidra csorgatni azt az adagot hogy aztán az ujjaimmal és a nyelvemmel kenjem el.

A nagymedencénél találkozunk. Már a vízben vagyok ami nem jön rosszul, ahogy bejössz a dresszedbe. Finoman simul a melledhez izgatóan tapad ahhoz az édes vonzó pinádhoz amit annyira rég kívánok. A hideg víz segít de így is megrándul a farkam.

– Na mi van te csak itt ácsorogsz a szélén? Úszni nem fogsz? – nevetve kérdezed és neki indulsz.

Hát igen még ácsorgok. Nézem a feneked, a karjaid… elképesztően szexi vagy úszás közben.

Utánad indulok, a víz alól is megnézlek ahogy visszafelé elúszol mellettem. Soha nem akartam még gazdag lenni de most arra gondolok kéne egy saját medencés ház ahol csak mi ketten vagyunk… ahol bármit megtehetnénk… csak mi ketten.

Ott senkit se zavarna ha a fordulónál az utadba állnék és annyit mondanék, mindjárt mehetsz tovább… de előbb pihenő…

Megcsókollak… a nyelvem lassan kúszik végig az ajkaidon… a kezem közben gátlástalanul markolja a popsid izgató félgömbjeit. azt a finom édes segget amiről annyit álmodtam amit mindennél jobban kívánok. Így hogy a kezeim között van még nyilvánvalóbb seggbe akarlak baszni mint egy utolsó mocskos kis kurvát, azért nem csak az én fantáziámra hat ez a csók, Ahogy csókollak nem akarom és nem is tudom visszafogni magam.Egyszerűen prosztón, erősen aládnyúlok. Erősen markolom a pinád miközben az ujjaim végével finoman játszom vele… közben érzem nem csak a medence vizétől vagy nedves és ez mocskosul beindít..

KÖzben te se sokat pihensz a farkam simogatod, nadrágon kesresztül majd egyszer csak veszel egy nagy levegőt le a víz alá és apró vad puszikat adsz rá majd fel és ngy levegő… újra le.. mint egy kis sellő..

– Ez a szopás közben nagy levegő még jól jöhet – mondom.

De most ússz még egy kicsit, én elfáradtam pihenek – azzal kimegyek a medencénkből.

Dehogy pihenek csak a bekészített eperért és pezsgőért megyek, mind a kettő jégbehűtve várta, hogy levigyem a medencéhez. Mikor visszaérkezek már a napozóágyon pihensz…

– Na akkor a sport után jöhet a pihi mondod és már húznál magadhoz de most picit lassabb finomabb játékot találtam ki. Töltök a pezsgőből, koccintunk, szeretem az első pohár nyugodt ritmusát, ez az a pohár amiközben még csak flörtölünk, de ami elvezet a mocskos gátlástalan kúráshoz. Csak ezt az első pohár pezsgőt ihatod saját magad, aztán a karjaid a fejed fölé teszem és így kötlek a pihenő ágyikóhoz. Izgató látvány vagy így mintha magasra emelnéd a kezed, a melleid izgatóan nyúlnak… annyira megőrjít ez a látvány…

Egy epret veszek ki… félbe harapom aztán a nedves belső felével simogatom a nyakad, a dekoltázsod… a következő darabbal már a belső combodon játszadozom. le föl lassan, hogy aztán a nyelvem bejárja centiről centire ugyanazt az utat mint az eper.

Pezsgőt töltök, de csak magamnak. íncselkedve nézel rám

– nekem már nem is adsz?

– ó dehogynem, ezen ne múljon… nagyot kortyolok a pezsgőből, aztán mint a finnyás kurvák a forró spermát lassan kifolyatom a számból a szádba… megy bele is mellé is… a nyakdon folyik egy kis része lenyalom és a szádba köpöm… Kezded magad elemedben érezni.

– Kérek még – mondod…

– Pillanat, előbb egy kis eper.

Várod a fincsi epret, de nem úgy jön ahogy várnád. A jeges vödörben lévő egyik darabbal picit ingerellek, hagyom hogy egy kissé felmelegedjen, de ezt most nem veszem a számba, nem harapom ketté… Helyette a fürdőruhádhoz nyúlok és bedugom alá… pont a csiklódra tettem. Jön a következő egy picit hegyesebb formájú… a nedves puncid bejáratához teszem… a feszes fürdőruha nyomja befelé. A másikat a csiklódhoz szorítja.

– Pillanat és jön a pezsgő is – mondom de előbb a melleidet veszem kezelésbe. A fürdőruhán keresztül bekapom szívom harapom a bimbókat, Közben lenn a két kis gonosz eper hajszol az orgazmus felé. Sose gondoltad volna hogy azokat az apró pici magokat azt a szinte észrevehetetlen érdességet ennyire lehet érezni. Önkéntelenül emeled a csípőd mint ha lenne bármi esélye hogy így közelebb kerülj az orgazmushoz, én meg kíméletlenül játszom tovább a melleiddel. Néha finoman megsimogatom az epreket… picit odébb gördülnek, milliméterek de mégis másik pont másik érzet… Zihálni kezdesz én meg szép lassan leállok a melleid izgatásával… a szemed előtt kikötöm a fürdőnadrágom, leejtem a földre és lassú határozott mozdulatokkal verni kezdem a farkam. Finom lassú mozdulatok. El is sülhetnék illanatok alatt de azt akarom hogy minél tovább élvezd a látványt. Néha begyorsítok aztán megint le… kőkemény, az egyik kezem a golyóimra vándorol finoman maszírozom amíg a másik kezemmel egyre gyorsabb tempóban verem. Ez nem simogatás már hanem rendes faszverés. Mielőtt elélveznék fogom a pezsgős poharat és már tudod mi jön. Végignézlek ahogy az utolsó cseppig beleélvezek a poharadba és tudod hogy ez a te pezsgőd lesz.. A látványtól és ettől a gondolattól teljesen bevadulsz a tested önálló életre kel. Az eperdarabok szinte elégnek a feltüzelt pinádon ami egyre intenzívebben lüktet.

Az ajkaidhoz emelem a poharat megdöntöm és lassan kortyolod a gecim miközben a másik kezemmel kicsit rásegítve az eprek munkájára az orgazmusig ingerlem a lucskos kis pinád.

Jó lenne ez így, de nem kell gazdagnak lenni, ha máshol nem hát otthon tuti kipróbáljuk ezt a fürdőruha eper kombót mosolyodok el, és nekiállok a következő hossznak.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.