Autós kaland , leszoptak vezetés közben!

Közel két éve vettünk egy-egy jegyet a feleségemmel egy koncertre, amit végül tegnap este tartottak meg a covid miatti sok időpont eltolások miatt.

Izgatottan ültünk be az autóba, megtankoltam, kitakarítottam stb, aztán elindultunk.

A feleségem vezetett egy darabig, aztán arra lettem figyelmes, hogy a kezét a combomra helyezte, aztán egyre feljebb. Ránéztem és kaján mosolyt láttam az arcán majd folytatta. Eljutott a kis tenyere a nadrágom övéhez, és halkan kért arra, mintha mások is lettek volna az autóba, hogy csatoljam ki az övem. Nagyon kicsit hezitáltam, eszembe jutott, hogy autópályán vagyunk és a legtöbb autós nem 180-nal megy, hanem 130-140-el így relatíve lassan haladnak el mellettünk és magamból kiindulva én mindig átnézek, és ezen hezitáltam kb 2 másodpercig.

Engedtem a kísértésnek és kicsatoltam az övem. Lassan simogatta a boxeremen keresztül az egyre merevedő farkam, az elejétől a végéig. Egyre nedvesebb lett a farkam, konkrétan átázott a textil. Majd benyúlt a boxer alá és enyhén rámarkolt.

El kezdte konkrétan verni a farkam amíg 130-cal mentünk az autópályán, ő az utat figyelte én meg azt, ahogy a farkam veri. Fuuu nagyon ki voltunk éhezve egymásra, láttam és éreztem rajta.

Ekkor megkérdezte, hogy Cseréljünk? Mondtam neki, hogy az első benzinkúton álljunk meg. Így is tettünk. Helyet cseréltünk és folytattuk az utat tovább. Azt gondoltam, hogy ugyan úgy folytatni fogja, de nem.

Ahogy figyeltem az utat, pillanatokra oda-oda figyeltem, hogy a farkam akkorára dagadt, hogy ülve majdnem a mellkasomig felért. Ekkor a feleségem közelebb helyezkedett és ráhajtotta a fejét a vállamra. Majd így szólt, Drágám majd nézd, hogy ha egy nagyobb autó vagy busz jön el mellettünk! És a következő pillanatban megfogta keményen és lassan végignyalta a farkam majd lassan el kezdett leszopni. Minden egyes nyelvnozgásával a farkam egyre dagadtabb lett. Annyira szívta a farkam, hogy úgy éreztem kiszakad a helyéről. Annyira finoman csinálta, hogy egyre hangosabban élveztem az ajkai forróságát és a nyelve finomságát.

Nem tudom, hogy mi történt, de így még nem szopták le a farkam!

Jó sokáig kényeztetett majd szóltam neki, hogy közel a vég, de ő csak folytatta, egyre gyorsabban szopott és egyre erősebben verte a farkam, amíg szóltam neki, hogy ,Ahhh most! Ekkor a farkam teljes méretét bekapta és hagyta, hogy beleélvezzek a szájába, közbe eszméletlenül szívott és baromi erősen verte a farkam. Konkrétan kivégzett az ajkaival.

Életem egyik legjobb autóskalandja volt ez.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.