szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

A strand öltöző buja titkai

Egy kegyetlenül forró nyári napon, mikor egyedül pihentem Budapest egyik leglátogatottabb strandján, olyan érzésem támadt, hogy az összes szemrevaló bikinis csaj kacéran mér fel a szemével.
Sosem szedtem még fel senkit spontán, de aznap elhatároztam, hogy kiderítem, a rengeteg gyönyörű nő látványától éheztem meg ennyire, vagy tényleg ez az én napom, és bárkit megkaphatok?
Épp egy finom kézműves hambi után legeltettem a szemem a medence szélén, mikor egy 20 év körüli, tökéletes alakú csaj odajött hozzám, és bátortalan hangon annyit kérdezett tőlem, hogy segítenék-e bekenni a hátát, mert egyedül jött, és nem szeretne leégni.
Gondoltam magamban, ez egy isteni jel, és bár alapból sem utasítanék el egy ilyen kérést, érezvén, hogy ez az én napom, kicsit kikezdtem vele.
„csak a hátadat félted a leégéstől, vagy mindened bekenhetem?”
Amint kimondtam, hirtelen megijedtem, hogy elriasztom ezt a csodás csajt, de meglepetésemre elpirulva ugyan, de azt mondta „Örülnék ha bekennél mindenhol”

Invitáltam a törölközőmre, hasra feküdt, és emberek…. ha láttatok már kerek popsit!
Finoman, elidőzve kentegettem a hátát, vállát, karjait, az oldalát, majd a derekánál lassan, de magabiztosan a fenekéhez nyúltam, mire egy félhangos kacér „Hmmm” válasz érkezett.
A combját és a fenekét már-már túlzóan sokat simogattam, ezért megkérdeztem, megfordul-e.
A választól teljesen lefagytam.
„Be kell vallanom, fogadásból jöttem ide hozzád, és a barátnőm nem túl messziről néz minket, biztosan irigykedik, de ő nem mert idejönni hozzád. Bekenhettük volna egymást is, de ez mindenkinek jobb volt így nem?”
„Hívd csak ide, ne szégyenlősködjön 🙂 ” -mondtam
Intett a barátnőjének, és ekkor láttam, hogy aki közeledik felém, egy szintén 20 körüli babaarcú, sovány, de nagyon formás lány, aki annyira szégyenlős, hogy fürdőlepedőbe tekerve lépdelt felénk.
Eközben észrevétlenül kicsatolta a melltartóját a hason fekvő lány, és szinte panaszkodva mondta, hogy a pánt alatt nem kentem be a hátát, és különben is, így nem akar megfordulni. Legalábbis nem itt mindenki előtt.
Ekkor jött a meglepetés a félénk, magát takargató lánytól: „menjünk be egy öltözőbe, ott nem látnak és én is leveszem a bikinim”

Mivel a lottó 5-ösre nagyobb esélyt láttam, mint egy ilyen ajánlatra, azonnal visszacsatoltam az első lány melltartóját, felsegítettem, és szó nélkül, kaján mosollyal indultunk a legnagyobb öltöző felé.
Nem látott minket bemenni senki, így csak arra kellett figyelnem, hogy ne csapjak zajt.
Amint beázártam az ajtót, a második lány csókolni kezdett, a másikuk pedig elkezdte ledobálni a bikinijét.
A farkam azonnal megduzzadt, amire rá is markolt a már mesztelen lány, és egyszerre térdeltek elém barátnőjével.
Kilazítottam a csomót a fürdőnadrágomon, és életem első páros szopása vette kezdetét.
Nem voltak kifejezetten vadak, vagy nyáltól tocsogók, de nagyon élveztem a látványt is, és ahogy teljes megértésben osztoztak rajtam.
Pár percig cserélgették egymással az eresre dagadt farkam, majd jött az ötlet:
„Ti aprók vagytok, én jó erőben, itt még el is férünk, ki szeretné kipróbálni a 69-et állva?”
Egymásra néztek, elmosolyodtak, és a később érkező, nagyon félénk lány megszólalt:
„mióta megláttalak arra vágytam, hogy kinyalj”
Lehúztam a bugyiját, fincsi csupasz fiatalos punci tárult elém, aminek a klóros víz sajnos elnyomta a saját illatát, de felvettük a pózt, és egyre tempósabban kezdett dolgozni a farkamon, amit én is követtem finom, rózsaszín apró puncijába merülve a nyelvemmel.
Ilyen vékony, apró lánnyal sosem voltam még, ez a póz valami örült jó volt vele, olyannyira, hogy jeleztem, most fogok robbani.
Ezt a kacérabb lány azonnali „faszlopással” el is nyelte, és a szájába véve végem is lett, de nem hagyta annyiban.
Tisztára szopott, és visszaadta a barátnője szájába, aki még mindig fejjel lefelé lógott a nyakamban, puncijába lihegve alig tártem magamhoz, ismét éreztem, hogy a nyalástól ahogy az orgazmushoz közeledik, egyre gyorsabban és vadabbul dolgozik rajtam.
Próbált halk maradni, de biztosan kihallatszott a fülkéből, mikor elvélvezett. Finoman megharapdáltam a fenekét még, és mikor letettem, akkor láttam csak, hogy az első lány majdnem orgazmusig ujjazta magát.
Rámnézett és kacéran kérdezte: „bírod még?”
Kacsintottam és annyit mondtam, fordulj meg!
Egyik lábával az öltöző padára térdelve pucsított felém, és hezitálás nélkül lassan, egy mozdulattal tövig nyomtam belé a eres, nyálas csúszós farkam. Hihetetlenül feszes volt az egész teste, és a puncija is, de jól elő lett készítve a fogadásomra, könnyen tágult vele.
A félénk csaj csókolt miközben a barátnőjét hátulról keféltem, alig hittem el, hogy fél órája még a hátát kenegettem ártatlanul naptejjel.
Éreztem, hogy egyre hangosabban veszi a levegőt, és egyre jobban tolja rá magát a farkamra, megmarkoltam a csípőjét, és remegve élvezett el, ajkába harapva, hogy ne bukjunk le.
A női orgazmus szokta nálam kiváltani az enyémet, ez most másodjára is így lett, gyorsan kérdeztem, hogy hogy mehet, de mire kimondta, hogy szed gyógyszert, az ekkorra már cseppet sem félénk barátnő „visszalopta” a farkamat és a szájába vette, amivelamint rászorított tele is lőttem.
Tisztára nyaltak ketten, felöltöztünk, és óvatosan kinéztem a fülkéből. Szerencsénkre nem volt senki előttünk így ki tudtunk jönni együtt.
Visszamentünk a helyemre, mert a törcsijük ott maradt nálam. Beszélgettünk még kicsit, de alig akartam elhinni, hogy ez velem történt meg.
Még ettünk egyet együtt is, ahol elmeséltem nekik, hogy egész nap ilyen érzésem volt, hogy úgy mérnek végig a nők, hogy a szemükkel levetkőztetnének, amin kuncogtak egy kicsit, majd megerősítettek benne, hogy ők is így voltak vele, de szerencsére nem csak a szemünkel vetkőztettük egymást.
Neveket nem írok, de azóta is összefutunk néha. Már senki sem félénk, ez egy tökéletes csak szex és más semmi kapcsolat hármunk közt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.