A kiéhezett katona

Sorkatonai szolgálatot töltöttem. Már két hete nem láttam a barátnőmet. Nagyon hiányzott. Az érintése a közelsége, a teste. Már épp felé tartottam a buszon és azon gondolkodtam, hogy milyen pózban fogom megdugni és folyton csak a gyönyörű teste lebegett a szemem előtt. A gyönyörű mellei, a formás kis popsija, a borotvált kis puncija. Szinte a számban éreztem az ízét. Istenem, már nem sokat kell várni és újra a nyelvemmel érinthetem csodálatos húskelyhét, érezhetem ahogy a tanga bevág a popsijába miközben simogatom és a melle formáját is, mintha a kezembe érezném.

Végre megérkeztem hozzá. Nagy ölelés, csókok. Hiányzott a Kedvesem. Nagyon szeretem Őt és végre a közelében lehetek. Nem számít semmi más. De most nem érzelgősködünk. Tudom,hogy Ő is ki van éhezve,hiszen telefonon sűrűn beszéltünk és sokszor mondta ,hogyha nála lennék akkor most leszopna vagy meglovagolna. Igen-igen ilyen vulgárisan fejezte ki ilyenkor magát, mert tudta ,hogy én ettől beindulok. Persze én is biztosítottam arról,hogy ha itt lenne akkor jól kinyalnám a bugyijából aztán pedig megdugnám. Ettől mindig benedvesedett a puncija és muszály volt elővennie a vibrátorát. Istenem ha akkor vele lettem volna nem hagytam volna,hogy műpéniszek dolgozzák meg azt a kis lukacskát.

De most itt vagyok és látom a szemén ,hogy csak a farkamon jár az esze. Én sem tudom türtőztetni magam. Megcsókolom miközben kezemmel a popsiját és a melleit masszírozom. Nincs rajta melltartó érzem. Lassan benyúlok a póló alá, mert érezni akarom a bőrét és közvetlenül meg akarom fogni csodálatos melleit. Egyre vadabbul csókolózunk és szinte észrevétlenül lekerülnek a ruhák rólunk. Ő a farkamat húzogatja miközben kéjesen liheg én a punciját ujjazom. Nem tudom eldönteni, hogy megdugjam vagy kinyaljam. Ezen még van egy kis időm gondolkodni ugyanis máris elém térdel és elkezdi szopni a farkam.

– Óóó , Istenem milyen jó.

Olyan finom meleg és nedves. Nem tagadom ezért is szeretem ezt a lányt mert nagyon jól tud szopni. Egyre erősebben kezdi mozgatni a kezét és közben Ő is és én is lihegünk. Látszik ,hogy élvezettel csinálja és bevadul a farkamtól. Teljesen le fog szopni és a spermát a szájába kéri. Hát amilyen ügyesen csinálja nem is sokat kell rángatnia és máris belelövellek a gyönyörű szájába. Ő kéjesen maszatolja szét a farkammal a szája körül az anyagot.

Csodálatos látvány ez,legszívesebben megkérném szopjon le még egyszer. De látom Ő már másra gondol.

Felfekszik az ágyra jól szétteszi a lábait és arra utasít,hogy nyaljam ki rendesen. Ok, baby. Én is imádok neked örömet okozni. Örömmel bújok a lába közé és végig nyalom a combja belső felét a feneke egy részét és körbenyalom a területet amit nem sokára be fogok venni. Ezt még egy jó darabig csinálom hadd izguljon csak fel. Majd ha könyörög hogy a punciját is nyaljam akkor, majd elkezdem. Látom ,hogy Ő a melleit masszírozza. Én is odanyúlok egy két markolásig. Na jó. Nem játszom én sem. Be vagyok indulva egy kis punci nyalásra. Elkezdem. Finoman nedvesen, apró mozdulatokkal. Mindenféle alakzatokat írok le a nyelvemmel a kis rózsaszín borotvált husiba. Hallom már sóhajt. Megőrjít!!

Imádom a kéjes arcát nézni. Elkezdem rendesen nyalni. Fel-le, ki-be. Néha mintha meg akarnám dugni a nyelvemmel úgy néha bekapom a csiklóját és körbe szopogatom. Tudom, hogy ezt szereti. Érzem,hogy egyre nedvesebb és a nyálam összekeveredik az Ő nedveivel. Csak nyalok és nyalok neki. Annyira finom az íze és az illata hogy bevadulok tőle és egyre vadabbul csinálom. De vigyázok! Amikor hallom,hogy közel van akkor lassítok és csak a környékét nyalogatom. Hadd pörögjön csak fel. Ezt játszom kétszer háromszor és utána nem hagyom abba végkifejletig nyalom a punciját. Imádom nézni ahogy dobálja testét, ahogy vonaglik a csípője ahogy kéjesen liheg.

Teljesen bekattanok és már megint áll a farkam. Megegyezünk,hogy most ,meg is dugom. Hátulról kezdem el ostromolni, tövig döföm belé a farkam. Nagyot sóhajt. Tudom,hogy két hete erre várt, hogy jól megbasszam. Nem tagadom én is folyton csak erre tudok bent a laktanyában gondolni. Ki -be tolom neki a szerszámom. Imádom közben a derekát fogni és a popsiját és a melleit simogatni. Néha még a puncija felett is átveszem az irányítást és kézzel körkörösen ujjazom. Nem is bírjuk sokáig a végén nagyokat lökök rajta majdnem előre esik a lendülettől. De Ő szereti, ha jó keményen megkúrom. És én is szeretem Őt így dugni.

Annyira jó a teste annyira szép kívánatos ,hogy legszívesebben egész életemben csak dugnám ezt a lányt, de szerencsére Ő is akarja ezt. Ő az én házi pornósztárom. Az én isteni testű nő, csodálatos farokverő, akit én most is jól meg fogok dugni.

Csak érjen már oda a busz…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.