A kert, ahol kefélünk

Kerti parti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves.
Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kerti partiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket.
– Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc témádról fecsegünk az asztalnál… a szerelemről. – harsogja a fülembe a házigazda.
– Ugyan minek mennék? Megint kifejtem a véleményem, hogy a szerelem unalmas kötöttség… a független élet a lehetőségek hatalmas tárháza. – legyintettem hátra.
– Csak egyszer lássam végre, hogy elepeszt a szerelem.

Erre a mondatra már nem nagyon figyeltem, mert kezdte lekötni a figyelmemet a volt barátom és a mostani barátnőjének kicsit hangosra sikeredett beszélgetése. Túl hangos volt a társaság, így csak mondatfoszlányok jutottak el a fülembe, de abból arra következtettem, hogy összevesztek valamin.
A volt barátom, akit mindenki csak Bubusnak nevezett nem volt egy jóképű pasi, de sármosnak talán mondhatnám. A kapcsolatunk rövid életű volt, és a végén egy jókora veszekedés is éktelenkedett, de pár hónap alatt helyre állt a béke.
Olyannyira, hogy egymással csaltuk, éppen aktuális párjainkat.
Lassan megközelítettem.
– Szia Bubus! Miért vagy te egyedül? Barátnőd, csak nem pasizik? – kérdeztem kicsit álszenten, és reménykedve a nekem kedvező válaszért.
– Összevesztünk, kezdem azt hinni, hogy ebben is nagyon gyerek még.
– Miért, miben az még?
– Hát tudod, nem beszélem ki a barátnőim szexuális teljesítményét. – egy kaján kis mosoly jelent meg az arcán.

Megkívántam, őrülten a számban akartam érezni csodálatos duzzadó farkát. Vágyaim tengeréből a hirtelen felcsendülő közösségi zaj rántott vissza, ami a szomszédos asztaltól érkezett.
– Gyere beszélgessünk, hátha van egy két jó tanácsom neked. – ajánlottam fel Bubusnak a félrevonulás lehetőségét. – Kicsit legalább a vállad is megmasszírozom.
– Nos az most igazán jól esne.

Nem mertem hirtelen ránézni, mert attól féltem szemem csillogásából rájön mit szeretnék, és talán visszautasítja. Kilépve a ház teraszát óvó tető alól, elindultam a hatalmas kert vége felé, lassan megkerültük a házat. Itt már a zene is alig hallatszott, már egészen a gyümölcsösben jártunk mikor megtaláltam a kis kerti házat, aminek nem voltak zárt oldalai. Kör alakú belső peremén párnák voltak. Leültünk. Letettem a poharam tisztes távolságba. Bubus füléhez hajoltam:
– Kívánlak… forró nyálamban akarom fürdetni a farkad.

Válaszként egy csókot kaptam. Felült a középen elhelyezkedő kör alakú asztalra, én meg beültem a padon a lábai közé. Kezem lassan elindult pólója alá… forró bőre szinte égette a tenyeremet, lassan finoman karcoltam a körmeimmel mellkasát, miközben igéző macska szemekkel kerestem tekintetét. Lassan csúsztak le kezeim a nadrágja gombjához, amit könnyedén átbujtattam a lyukon. behajoltam a combjai közé, a zipzárt a fogaimmal húztam le. Kicsit megemelte a fenekét, így könnyen lecsúsztattam róla a nadrágot. Jól ismert feszes boxer volt rajta. Tőlem kapta, furfangos találmány, az oldalán szétnyitható.
Felnéztem rá és összemosolyogtunk.
– Tudtam, hogy jössz, gondoltam ettől könnyebb megszabadulni.

Kipattintottam oldalt a kis nadrágot, amiben a farka már félig merev volt.
Lassan finoman kezembe vettem, hideg ujjaim úgy játszottak vele, mint egy finom porcelánnal. Megcsókoltam a makkját. Kicsit a számba vettem, bő nyállal borítottam. Már éreztem, ahogy az erek dudorodnak az ujjaim alatt. Keményedik a farka. Nyelvemmel végigsimítottam a makkot, majd lassan végighúztam a nyelvem egészen a herékig. Körbenyaltam a zacskót, helyenként kicsit a számba véve és nyalogatva. Majd újra ott volt a nyelvem a farka tövében….

Kemény volt, olyan, mint talán még soha. A nyelvem hegye lassan csúszott felfelé a farkán. Éreztem, ahogy megremeg egy pillanatra, hátra támaszkodott kezeire, és fejét is hátrahajtotta. Felfelé haladva néha meg-meg álltam egy pillanatra, kicsit fogaim közé vettem de csak finoman nehogy fájdalmat okozzak neki. egyik kezem a heréire csúszott, finoman masszírozva azokat. Nyelvem pedig cikázott a csodálatos farkán. Körbenyalva a makkjának finom peremét, és másik kezemet finoman csúsztatva a farkán egyenletesen, fel le. Makkjának minden pici zegzugát felfedezve nyalogattam körbe. Néha érezve egy-egy finoman kigördülő kéjnedvet a végéről, mit mohón faltam. Lassan eresztettem a számba, mérete csodás volt, nem fért be a számba. Rátapadtam, szám szorításán növeltem. Ritmikusan kezdtem csúszkálni a számmal a farkán. Éreztem testén az egyre tüzesedő vulkánt, ami lassan kitörni készül.

Túlságosan imádtam a farkát a számban érezni ahhoz, hogy hagyjam ilyen gyorsan elmenni. Kivettem a számból és lassan haladtam lefelé a nyelvemmel, minden kidudorodó erecskét finoman bő nyállal végignyalogattam. Közben a tekintetem kereste az övét… szenvedett.. imádtam ezt a szenvedést az arcán látni.
– Te… huncut perszóna….nagyon jó vagy….
Suttogta elfúló hangon.

Gondoltam megadom a kegyelem döfést a számára, hanyatt fektettem az asztalon és csípőjét előrébb irányítottam. Így kezem szabadon járhatott a fenekénél. Lassan nyalogattam a farkát, és minthogy én is már eléggé be voltam izgulva egy ujjamat feldugtam nedves puncimba. Nyelvem lassan haladt lefelé a csodás farkán. Elértem fenekének a lyukát, saját nedveimtől csorgó ujjamat a lyukhoz tettem és masszírozni kezdtem azt, egészen addig, amíg eléggé szét nem kentem a nedveket. Lassan becsúsztattam a középső ujjam a fenekébe. Bubus megrándult… Lassan mozgatni kezdtem benne az ujjam előre hátra… Nyelvem a farkán körözött megint. Az ujjamhoz lassan társítottam a mutató ujjamat is…

Éreztem mindjárt itt a vég számára, így begyorsítottam, szám szorította a farkát az ujjaim pedig ritmikusan csúszkáltak benne.
Bubus teste megfeszült, minden izma… farkából pedig csak ömlött az édes nedű. Mohón nyeltem minden cseppjét… nem akartam egyet sem elszalasztani. Eddigi legnagyobb orgazmusát éltem meg vele, finomabb volt a spermája, mint valaha.

Lassan kezdett nyugodni… ujjaimat kihúztam fenekéből, utolsó kéjcseppjeit kiszívtam és kimasszíroztam, lassan lankadó farkából. Szépen megtisztogattam.
Miután magához tért az orgazmust okozó kéjből, lassan elkezdett felöltözni.
– Isteni volt, soha nem voltál ilyen csodálatos, de ez fantasztikusra sikeredett.
– Köszönöm, én is élveztem. – válaszoltam csendben miközben a szétzilált hajamat fogtam össze egy hajgumival.
Megkerestem a pohár boromat, majd visszasétáltam és leültem beszélgetni a kedvenc témámról… a szerelemről.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.