Csabi és Niki randija 2.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Csaba és Niki. Csaba egy nagyon romantikus srác volt, és mindent megtett azért, hogy Niki boldog legyen. Niki azonban nagyon szkeptikus volt, és sosem hitt a romantikában.

Egy napon Csaba úgy döntött, hogy meglepi Nikit egy romantikus vacsorával. Felkészült a legfinomabb ételekkel, és az összes gyertyát felgyújtotta a lakásban. Amikor Niki hazaért, Csaba szívélyesen fogadta, és átvezette a terített asztalhoz.

Amikor Niki meglátta a vacsorát, elsőre azt hitte, hogy Csaba tönkrement, és a lakásukat próbálja felégetni. Csaba azonban megnyugtatta, hogy ez egy romantikus vacsora, és semmi gond nincs.

Miközben a vacsorájukat ették, Csaba megkérdezte Nikit, hogy akarja-e, hogy a szívébe látson. Niki kicsit zavarba jött, de végül igent mondott. Csaba pedig odament hozzá, és elkezdett belehallgatni a mellkasába.

Egyszer csak Csaba arcára ráült egy elég furcsa kifejezés, majd hirtelen felugrott az asztaltól, és kijelentette, hogy ő nem tud mit kezdeni ezzel az „ekképpen zúgó”, „fonogó”, „forogó” és „csavarogó” hanggal, amit hall.

Niki szinte már sírni kezdett a nevetéstől, és végül rájött, hogy Csaba a szíve ritmusát hallgatja, amitől furcsán mozgatja a fejét. Csaba azonban nem adta fel, és végül sikerült megnyernie Nikit a romantika oldalára. És azóta is boldogan élnek, habár Niki néha még mindig mosolyogva gondol vissza arra a „zúgó, fonogó, forogó és csavarogó” hangra, amit Csaba a szívében hallott.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.