Egy ágyban a bátyámmal

18 éves voltam, amikor Anyukám újraházasodott. A mostohaapámmal együtt a családunk része lett a fia Attila. 2 év volt köztünk a korkülönbség az Ő javára. Nagyon hamar összeszoktunk. Mind a ketten jó fejek. Annyira egymásra hangolódtunk, hogy Attila barátai az én barátaim is lettek. Szinte mindenhova velük mentem és mikor eljöttek hozzánk hívtak, tartsak velük. Sosem éreztem megkülönböztetést a nemem vagy a korom miatt. Nem éreztem, hogy a társaságban Attila megtűrt kishúga lennék.
A mostohabátyámnak tekintélyes pornó gyűjteménye volt. Sokan csodájára jártak. Lapok, videok, poszterek, kütyük és még sorolhatnám naphosszat. Imádtuk, mikor megmutatta az újdonságait. Csak csorgott mindenki nyála nemtől függetlenül.
Néha azért kimaradtam egy-egy buliból. Ilyenkor unaloműzésként beettem magamat a szobájába és mazsoláztam a gyöngyszemek között. Majd egy kiadós maszturbáció után vissza csentem mindent a helyére.
Az elmúlt 2 év alatt volt néhány csaja, de rövid idő alatt mind csak futó kalandnak avanzsált. A közvetlen viszonyunk egészen addig terjed, hogy megengedte, hogy a telójáról vásároljak néhány izgi cuccot magamnak. Egy keresgélés közepette rosszul léptem vissza a menüből és Attila farkáról készített videója tárult a szemem elé. Átlagos hosszú, de vastag volt. Dagadt az élvezettől és néhány rántás után gejzírként lövellt ki magából a spermát. Teljesen beindultam. Nem is tétlenkedtem sokáig. Elküldtem magamnak. Néhány semmitmondó kép mellett, hogy ne legyen feltűnő.
Aznap este gondoltam először Attilára úgy, mint pasira. Tőlem egy fejjel sem volt magasabb. Igazi bodybuilder alakjára nem kellett sokat gyurnia, hogy az izmai izgalmasan domborítsák a testét. Sötét haja, kedves arca és mélybarna szemei barátságos külsőt kölcsönöztek neki.
Az ágyamba bújva újra és újra megnéztem a videót. Arra figyeltem, hogy hogyan zihál és nyög a kielégüléskor. Én pedig vele élveztem minden egyes pillanatban. Simogatva gerjesztettem magamat. Az ajkamon éreztem forró makkját. Elképzeltem, ahogy alsó ajkamhoz veri kemény kéjtől csillogó farkát. Mellbimbómat morzsolgattam, miközben a másik kezemmel a csiklóm felé vettem az irányt. Közben a gondolat tovább vitte magát. Ajkaimmal masszírozta farkát és én csókoltam minden centijét. Kinyújtottam nyelvem és érezni véltem sós ízét. Elértem bugyin keresztül a csiklómat és beleremegtem az édes érintésbe. A számban akartam érezni kemény vastag farkát. A csiklómon egyre finomabb érzések izgatták a testemet. Belefeledkezve simogattam, hol gyengédebben, hol erősebben. Izmain megfeszültek az élvezettől. Éreztem ujjamon, hogy bugyim átázott a nedvességtől. Ujjbeggyel ütögettem puncim bejáratánál az ajkakat. A testem ívben megfeszült a gyönyörtől. Egyre gyorsabban ütögettem és a másik kezemmel a csiklómat izgattam. Nyögtem, egyre hangosabban a videóval megegyezően. Aztán többre vágytam. Letoltam a bugyimat és a csupasz csiklómat kezdtem izgatni, és az ajkaimon körözni. A vágy beljebb hajszolt nedves hüvelyembe. Magamba hallottam. A finom meleg nedves hüvelyem körbe ölelte ujjamat. Mozgatni kezdtem, ami még jobban felizgatott. Újra és újra végigszáguldott testemen a gyönyör hulláma, és én zárt ajkaimon keresztül nyögtem. Élveztem az édes gyönyört, ami egyre sűrűbben tört rám. A testem vonaglott az ágyon ujjammal ki-be jártam puncimban. A vágyam egyre többet ujjamat követelte. Érezni akartam, hogy milyen egy vastag test a puncimban. Lassan növeltem az ujjaim számát magamban. Az orgazmus tűzijátékként robbant szét a testemben. Izmaimat görcsösen szorítottam, és igyekeztem a sikítást magamban tartani. Az ujjaimon éreztem puncim finom lüktetését. Zihálva kapkodtam levegőért, de testem lassanként megnyugodott.
Ettől kezdve eléggé megváltozott minden számomra. Másként néztem Attilára. Lopva fixíroztam a farkát, és már szégyelltem magamat társaságban, mert egyre jobban érdekelt mint férfi. Elpirultam az addig teljesen természetesnek vett simogatásoktól, ha csak hozzam ért végigfutott rajtam a kéjes borzongás.
Elkezdtem egyre kevesebb időt tölteni a társaságában. Mindig igyekeztem valami kifogást találni, de egyedül maradva folyton csak rá maszturbáltam.
Az egyik hétvégén Anyáék elmentek vidékre kikapcsolódni. Attila pedig bowlingozni ment a haverjaival. Enyém volt a lehetőség és ki is használtam. Az az őrült ötlet járt a fejemben, hogy a videojára kielégítem magamat az ágyában és este mikor lefekszik az én illatomat fogja érezni. Vágytól vezérelve beköltöztem a szobájába.
Rákötöttem a TV re a telefonomat. Meztelenre vetkőztem és bebújtam a selyem szatén takarója alá. Már a textil érintése is izgatott. Még mielőtt bekapcsoltam volna a TVt. Jó alaposan meghenteregtem az ágyban. Elképzeltem, hogy Ő is ott van és csak a huzat választja el testünket egymástól. Nagyon szexinek éreztem magamat. Teltebb alakomat végig simította a kellemes anyag. Melleim között húztam végig a takaró szélét. A két kellemes domborulat vonaglott a szöveten. Mellbimbóim megkeményedtek. Ujjammal morzsolgattam és nyögtem a kellemes érzéstől. Puncim elkezdett nedvesedni. Öklömet nyomtam csiklómhoz, amitől remegni kezdtem és éreztem, ahogy elönt a nedvesség.
Ajkaim között benedvesítettem ujjaimat. Szoptam, mint egy faszt. Aztán a mellbimbómon köröztem vele. Az öklömet kiengedve ujjaimmal a puncimat izgattam. Benyúltam a hüvelyembe és a nedvességet szétkentem az egész szeméremtestemen. Vonaglott az egész testem, és olyan hangosan nyögtem, amennyire élvezetem engedte.
A video mint mindig elvitt a gyönyörig. Sikítva élveztem miközben képzeletemben Attila a lábaim között térdelt és előttem verte a farkát. Ujjaim Neki játszottak a csiklómon és Neki élveztem. Egyenesen a fülemben hallottam a hangját, ahogy a nevemen szólít. Ziháltam a gyönyörtől, és egyre hevesebben ujjaztam a nedves puncimat. A testem vonaglott az élvezettől.

forrás – maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.