A bűnös családi élvezet

Most következõ történetem fiatalabb koromban történt, és a mai napig szívesen emlékszek rá.
Unokatestvérem, Klaudia a nyár egy részét általában nálunk töltötte. Tinédzserkorom közepén kezdett érdekelni igazán a nõi nem, ezért most figyeltem fel rá elõször, hogy milyen szép nõies alakja van.
Egyik reggel csak mi ketten tartózkodtunk a szobában: még pizsamában.
Kissé áttetszõ felsõje alig tekerte el formás popsiját és az azon megbúvó franciabugyit. Ennek látványára elkezdtem keményedni, ami átütött alsógatyámon. Annyira be voltam indulva, hogy miközben mászkáltam a házban, meredezõ hímtagomat szinte az arcába dörgöltem, ám õ nem jött zavarba. Egyszer csak hirtelen a kezét éreztem a farkamon. Meg voltam ilyedve, hisz mégis csak az unokatestvérem, ezt nem szabadna. Ám gondolataimat elkezdte szívni: a farkamon keresztül. Miközben szopott, megkértem, menjünk be a szobába. Felkaptam ölembe, és puncija markolászása közepett bementünk. Ott letéptem róla bugyiját, és hátulról nyalni kezdtem izgalmas tomporát. Közben õ továbbra is a farkamat követelte szájába, hát megadtam neki. Puncija mellett finoman popsiját is izgattam, hol szájjal, hol ujjal, szerencsére élvezte.
Miután teljesen felizgattuk egymást, szinte könyörgött, hogy tegyem bele méretes farkamat. Rövid hezitálás után õ nyomta magát ölembe, ahol vonaglani kezdett. Én rámarkoltam feszes popsijára, és 2 ujjal a másik lyukát is beterítettem. Mikor közeledett a vég, leugrott, és tövig benyelte a farkamat. Erre én olyat élveztem, mint még soha, ez semmi máshoz nem volt fogható. Majd elém pucsított, és én még egy ideig újrakeményedett farkammal popsiját is megdugtam.
Eközben hazajöttek szüleim. Szerencsére sikerült idõben elrohanni szobánkba, így ez az eset kettõnk között maradt…eddig 🙂

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.