Dorina a perverz

A fülledt melegben beborította a testem az izzadság. Pedig még alig múlt el tíz óra.

A metrón utazó többi ember is jól láthatóan együtt érzett illetve izzadt velem. Kellemetlen nőstény és hím szag keveréke lepte el a szerelvényt. Ebben a kánikulában a dezodorok nem értek semmit.

Minél előbb haza akartam érni és beállni a tus alá egy hidegzuhanyért. Akár ruhástul is. A pamut melltartóm és bugyim is úszott a testnedvemben. Hiába vettem fel csak egy vékony fehér pólót és egy mini farmert. Úgy éreztem, mintha egy kazánban perzselődnék ebédre.

Néztem ki a fejemből és próbáltam túlélni a hőséget, mikor egy ismeretlen személy elém állt és megszólított a nevemen.

– Szia, Dorina!

Egyáltalán nem volt ismerős a lány, aki hozzám beszélt. Délibáb lenne, gondoltam. Nagyon is csinos délibáb.

– Most csak nézel, hogy ki ez a lány itt előtted. Nem ismersz, én viszont ismerlek. – a fülemhez hajolt. – Tudok a perverz kis dolgaidról!

– Mi van?! – szaladt ki a számon.

– A blogodról, Dorina, az erotikus mesékről… – hozzám tapadt, éreztem a melleit. Ez bizony itt nem délibáb. De még ez nem is zavart volna. De tudott a blogomról! – Hogy kitágultak a pupilláid… Meglepődtél, de nem félsz… Tényleg perverz vagy, élvezed a helyzetet!

– Ki vagy te?! – reménykedtem, hogy válasz helyett az ágyamban ébredek, de nem jött össze.

– Egy rajongód… Aki oda van érted, a mocskos, kis fantáziádért, a huncut gondolataidért… – végignézett rajtam. – szebb vagy, mint a fotókon!

– Mint a fotókon?! – ekkor kellett volna teljesen megrémülnöm és mellesleg leszállni a metróról, de helyette valahogy izgalomba jöttem. Élveztem a helyzetet. Jól esett, hogy valaki így rajong értem és nemcsak jól írsz, ügyes vagy szavakkal dicsérget. Na, és az a tény is tetszett, hogy ez a fanatikus rajongóm igazán kívánatos testtel rendelkezett.

– Igen, mint a fotókon… rossz diáklány vagy, Dorina és ezért bűnhődnöd kell… Milyen ironikus is, hogy pont neked kell ezt hallanod, nem? – édesen felkacagott. Méghozzá milyen mézédesen azokkal a gyönyörű, szende ajkaival!

– Hé, nekem nincsenek olyan fotóim! – jelentettem ki határozottan. Már elpárolgott a kezdeti bizonytalanságom és megmutattam, hogy nemcsak a történeteimben vannak határozott, erős jellemű nők.

Kihúzta magát. Éreztem, hogy az ő melltartója és felsője is úszik az izzadságban. Én is kihúztam magam. Egymásnak feszültek a melleink és a szeméből eltűnt a dominancia tüze. Megjámborodott.

– Tudom. – mondta halkan. – Sok mindent tudok rólad. – elkezdte sorolni, hogy hol és mikor születtem, a lakcímem, hova jártam és járok iskolába, a publikált és publikálatlan történeteim, a jelszavaim, az sms-eim, a telefonbeszélgetéseim témáit. Röviden szinte mindent tudott rólam.

– Hacker vagy? – tettem fel a szemébe a kérdést olyan nyugodtan, mintha csak azt kérdezném meg, hogy nem éhes-e.

Sose gondoltam volna, hogy valaki, bárki is feltöri a számítógépen és lehallgatja a hívásaim. Mindig is vigyáztam, hogy olyat publikáljak, ami nem sérti annyira durván a közfelfogást. Az igazán gusztustalan gondolataim, meghagytam gondolatoknak. Még szerencse, mert akkor az előttem álló lány tudna róluk és ki tudja, hogy akkor is rajongana-e értem.

– Igen, a tetoválatlan fajtából. – mosolygott. Látszott rajta, hogy büszke rá, hogy ő tetoválatlan, de én nem értettem, hogy mi a különbség a tetovált és a tetoválatlan között. – A tetovált hackerek közismertek… mármint ismerik egymást, de a tetoválatlanok, amolyan magányos farkasok. – arckifejezésemet látva a segítségemre sietett.

– Ahha, értem.

– Nem jössz fel hozzám? Lezuhanyozhatsz nálam és megmutatom, hogy mit gyűjtöttem össze rólad. – nagyot néztem. – A ruha miatt meg ne aggódj, a méreteink szinte ugyanazok, adok neked kölcsön, hogy ne ebben menj haza!

– De hiszen még nem is ismerlek!

– Itt az idő! – pajkosan megcsillant a szeme, mint akinek az ismerkedés nem éppen a beszélgetést jelenti. Kinyújtotta a kezét. – Panna vagyok!

– Dorina! – kezet fogtam vele, de ő nem eresztett el, hanem magával rántott és leszálltunk a száguldó kazánról.

– Itt lakok két percre. Egy két szobás lakásban egyedül. Tudom picit luxus egy embernek két szoba, de nekem szükségem van rá, teljesen kihasználom. És a hőség miatt se aggódj, légkondis az egész lakás! Tudod, nem csóró családból származom és egy szem gyerek vagyok, magyarán ki van nyalva a seggem! – csak darálta a szavakat és meg sem tudtam szólalni, hogy egy szóval se mondtam, hogy nem. Nem mintha tudtam volna nemet mondani, mivel magával ragadott Panna, szó szerint.

Tényleg nem csóró családból származott! Modern, luxus kis lakása volt! Habár szerényen, puritán volt berendezve. Mégis jobban megnézve funkcionalista életmód követőjének szerény hajléka volt élvezetesen kialakítva.

– Gondolom minden vágyad, hogy lezuhanyozz! – megmutatta a fürdőszobát, miután bepillantást nyerhettem majdnem minden helyiségbe. – Amíg zuhanyozol készítek neked egy kis limonádét és rakok ki ruhát. – csacsogta édesen a konyhába menet. – Érezd magad otthon! Ne szégyenlősködj!

Az utolsó mondatáról először az ugrott be, hogy akkor mászkálhatok pucéran a lakásban. Őt biztos nem zavarná. És engem se ha ő mászkálna pucéran, vallottam be magamnak. Kívántam Pannát.

A hidegzuhany megtisztította a testem a hőség okozta szagtól és verejtéktől, de a Pannácska keltette vágyakat nem sikerült eltűntetnie. Őszibarack illatú tusfürdőjével mostam meg és illatosítottam meg magam. Belebújtam egy halvány rózsaszín fürdőköpenybe. Hiába sorakozott több törölköző is a fogasokon és hiába mondta Panna, hogy rak ki nekem ruhát. Én már csak azért is a fürdőköpenyébe bújtam bele, mint aki nem akar több öltözéket magán viselni.

– Látom megtaláltad a kedvenc fürdőköpenyem. – mosolygott Panna egy limonádéval a kezében, mikor meglátott. – Jól áll neked. – átnyújtotta a hideg limonádét és én mohón egy húzásra megittam.

– Azt mondtad érezzem magam otthon. – betettem az üres poharat a mosogatóba és megfordultam.

Panna épp kibújt a fekete pólójából, megfeszült a lebarnult teste és valami pokoli hőség árasztotta el a testem. Fehér, csipkézett szegélyű rózsaszín push-up melltartót viselt. A konyhaablakon beszűrődő fény megvilágította a testén az izzadságcseppeket.

– Valami baj van, Dorina? – kérdezte, de észrevettem, hogy csak játszik velem. Hallottam a huncutságot a hangjában. Levette a fekete tüllszoknyáját és az átnedvesedett bugyijából áradó illat elszabadította a poklot. Közelebb lépett és meg akart csókolni gyengéden, de én gyorsabb voltam.

Ráugrottam és ledöntöttem a konyhaasztalra, behatoltam a szájába a nyelvemmel. Édes vanília ízt éreztem a szájában. Hogy én mennyire szeretem a vaníliát!

Na, de ő se volt rest. Pillanatok alatt lecsupaszított és feketére festett körmeit a hátamba vájta a lapockáim alá és végigkarmolt. A nyelve vadul csapkodta az enyém és nem egyszer egy keringőre is felkérte. Ugyanolyan mohó volt, mint én. Válláig érő, egyenes, szőke hajába túrtam és fel akartam falni.

Megharapdáltam az alsó ajkait és az ajkaim felfedezőútra indultak eszeveszetten. Pusziltam az arcocskáját, állacskáját, majd újra smároltunk. Aztán a nyakára vetemedtem, a vállaira. Megkóstoltam minden egyes porcikáját. Finom volt és üde. Én meg kibaszott éhes!

Fogaim közé kaptam a melltartója vállpántjait és lehúztam a karjairól a melltartó kosarakkal együtt a melleiről. Feszes, formás keblein nagyjából négy centiméter átmérőjű világosbarna mellbimbóudvarai közepén ágaskodtak a bimbói.

Azt hittem egy hajam szála se marad, mikor számba vettem édes bimbói egyikét, úgy beletépett a hajamba Panna, amit egy kéjes hang kísért. De én már azt se bántam volna, ha kopasz leszek, ha szívogathatom azokat az édes bimbócskákat!

Panna viszont nem sok időt hagyott nekem. Erőteljesen lelökött magáról egyenesen a hűtőjének. Leesett róla a melltartója és éhes vadmacska módjára falt, ahogy pillanatokkal ezelőtt én is őt.

Úgy tüzeltem, hogy nem tudtam, hogy élek vagy halok. Pannát felhúztam a hajánál fogva és neki akartam esni, de nem engedett. Ő akart falni engem!

Na, most képzeljétek el kedves olvasóim, hogy írótok meztelenül tüzel és vele szemben Pannácska egy szál lucskos bugyiban szintén pokolian forrong! Testünkön csillog a kéjes izzadság, a mellbimbóink keményen ágaskodnak és össze, összeütköznek, amint gazdáik nyitott ajkakkal lihegnek és figyelik egymás minden mozdulatát, hogy leteríthessék a másikat!

Végül Panna győzött és a konyha padlójára terített. Két kezével a hajamba túrt és agresszíven falta a számat. Most én karmoltam végig a hátát. Éreztem a csókjaiban, hogy megszenvedi a körmeim okozta sebeket.

Az alkalmat kihasználva felé kerekedtem. Szerencsénkre volt a konyha padlóján annyi hely, hogy oldalra terítsem és rámásszak. Az ajkai helyett viszont a nyakának estem. A fogaim belemélyesztettem a bőrébe és a puha ajkaimmal csitítottam a fájdalmat. Pannácska hangosan nyögdécselt a karjaim között és azt se tudta, hogy hol van. A kezei fel-alá céltalan tolongtak a megsebzett hátamon és hajkoronámban.

Végigcsókoltam a nyakát egészen a füléig. Ráharaptam és megszívtam a fülcimpáját, de nem kellett volna.

Panna se perc alatt a nyakamra tapadt és most én nyögtem eszeveszetten helyette. Mit se ért, hogy én voltam felül, mikor az ő ajkai tépték alulról a bőröm. Ráadásul ő okosabban, lefelé haladt, a kebleim vette célba. Két karjával két mellem megragadta és éhes gyerekként cuppogott rajtuk hol az egyiken, hol a másikon, mint aki tétovázik, hogy melyik a finomabb. Feladtam az ellenállást.

Panna a számra tapadt ismét, ki tudja hányadszor, de most gyors volt és érzéki.

– Láttad a hálószobámban a franciaágyat a pink szatén lepedővel…

Felálltam és hagytam, hogy bevezessen a hálójába. Elterültem az ágyon, mialatt ő az éjjeli szekrénye fiókjából két, fekete, szatén szalagot vett elő és végighúzta a testemen. A két csuklóm összekötözte velük a fejem fölött az ágyához.

– Mindig is erre vágytam, Dorina! – felült lovagló ülésbe és végigstírölt a tekintetével. – Ezt kellene felvenni és elterjeszteni a neten! – felkacagott és tudtam, hogy csak viccel, de azért egy pillanatra megijedtem. Olyan vad és édes kis Pannácskám felkorbácsolta azokat a rejtett lángokat a testemben, amikről tudomásom sem volt! Nem a mazochista énemről beszélek, hanem a luxus körülmények közötti mazochizmusról egy szinte vadidegen angyali teremtéssel.

– Szeretnéd, ha jó kislány lennék? – kérdezte és belenyúlt a bugyijába, majd a nedvességétől csillogó ujjait leszopta és a számba tette.

Csak mosolyogtam és hagytam, hogy lassan kihúzza őket az ajkaim közül. Aztán felállt a fejem fölé és az ölébe rántotta a fejem. Több se kellett és a fogaimmal téptem le a combjaira az átkozott alsóját. A kéjmámor tengerében úszó öle vad buja illatokkal telítette meg körülöttem a levegőt. A kilógó, belső szeméremajkairól csurgott a testnedve és az egész szeméremteste duzzadva lüktetett a nyelvemért. Én pedig engedelmeskedtem.

Panna hangjai nemcsak az egész szobát, de az egész lakást is betöltötték. Az ajkaimról lefolyt a nyakamra a puncija váladéka és én szinte megfulladtam a gyönyörben. Nyelvem csapkodásától, mély kényeztetésétől háromszor egymás után élvezett a számba és én már fuldokoltam.

Ő viszont megmentett. Kiszívta a számból a saját nedvét és újraélesztett.

Kábulatomból igazán csak akkor ébredtem fel, mikor Panna ajkai és nyelve az én ölem izgatták. Az ajkai duzzadt csiklóm köré tapadtak és agresszívan szívták. Panna a csípőmnél lefogott, mert úgy ugráltam az ágyban, hogy alig tudott játszani velem.

Két ujja közé kapta a csiklóm és a nyelve hegyével körözött rajta, miközben az ujjacskái két oldalról dörzsölték. Kiszabadultam a szatén szalagok fogságából és Panna nyaka köré tekertem őket. Jobban már nem is tudtam volna ráhúzni az ölemre, de így legalább tuti nem szaladt el. Habár az első orgazmusom után a kezeim elengedték a szalagokat, mert megrántottam őket és megijedtem, hogy megfojtom még a végén Pannácskám. De ő kitartó kis tigris volt és a második illetve harmadik elélvezésem a két ujjával okozta a hüvelyemben.

Hevesen dobogó szívvel rám mászott és én lecsókoltam az ajkairól a nedvem jó hosszan. Mindketten úsztunk az izzadságban. A nála vett hidegzuhany hatása már a múlté volt. Újabb hidegzuhanynak pedig még nem érkezett el az ideje, mert még mindkettőnk tüze égett. Ő is és én is egy-egy szatén szalaggal játszottunk egymás testén, bár jól láthatóan ez nem volt több mint vihar előtti csend.

Az akrobatikus játék végén az ölünk összeért és lassan mozogni kezdtünk. A szemérmeinken összefolyt a testnedvünk és síkossá tette a terepet. A mozgásunk felgyorsult és a csúcsig meg sem álltunk. Három orgazmus után egy újabbal levezettük a szeretkezésünk. Az első szeretkezésünk.

– Most már igazán meg mutathatnád, hogy miket gyűjtöttél össze rólam, Panna! – kikászálódtam az ágyából és az öleléséből jelezve, hogy komolyan gondolom a szavaim.

– Előbb együnk, éhes vagyok! – elővette a mobilját. – Szereted a pizzát?

– Jó lesz! – nyögtem ki, mert nem rajongók érte. Szívesebben összedobtam volna inkább valamit, mint hogy gyors kaját egyek. Csak sajnos volt egy olyan érzésem, hogy Pannácska nem tart túl sok ételalapanyagot itthon.

– Biztos? – kérdezte huncut tekintettel. – Mert ha gondolod, hogy ennél inkább szendvicset, akkor azt összedobhatunk és a pizzás fiút se sokkoljuk le, hogy anyaszült meztelen, csapzottan nyitunk neki ajtót.

– Ha?

– Pedig elég helyes srác és nem is kicsi a micsodája! – mosolygott.

Kikaptam a kezéből a mobilt.

– Fogyózom, úgy hogy a szendvicseket választom!

– Ha-ha-ha! Még, hogy te fogyózol! Isteni alakod van és mindketten tudjuk, hogy te nem az étkezési szokásaid változtatnád meg, ha fogyni akarnál!

Rámosolyogtam és elindultam a konyhába.

Farkas étvággyal faltuk fel Panna hűtőjének a tartalmát és desszertként vaníliás jégkrémet nyaltunk egymás testéről egy ötödik orgazmussal gazdagítva a napot.

Panna másik szobájában egy igazi titkos ügynök titkos szobájának titkos felszerelései voltak. Igazi high-tech cuccok sorakoztak a szoba négy oldalánál. Az ajtóval szemben egy számítógép állt, valószínűleg Panna szemefénye, mármint rajtam kívül és a szoba lelke. Egyetlen egy szék lévén kénytelen voltam Pannácska ölébe ülni és onnan végignézni azt a gigabyte-kban mérhető mennyiségű adatot, amit összegyűjtött rólam.

A végignézett adatmennyiség után úgy éreztem, hogy Panna előtt nincsenek titkaim. Előre ismeri a gondolataim, az életem.

– Tudom, hogy ez ijesztő lehet így elsőre, de hidd el, nem az! – suttogta nekem, mint rémült gyereknek. – Tudtam, hogy mocskosul jó lehetsz az ágyban, de amikor rácuppantál az ajkaimra, akkor nem ismertem rád! Milyen agresszív, mohó és édes vagy! – elpirultam a szavai hallatán. – A valósághoz képest az írásaid szemetek! Már bocs, hogy ezt kell mondanom!

– Legalább őszinte vagy! – végighúztam a kezem a feszes mellén és merev bimbóján. – Lennél a társíróm?

– Mi?!

– Írhatnánk együtt történeteket, te és én!

– Most ezt komolyan mondod, Dorina? – a szemeim fürkészte. – Lehet, hogy jó hacker vagyok, de a történetíráshoz dunsztom sincs.

– Egyszer azért kipróbálhatnánk…

– Hmm… Nem is tudom. elhozod a pasid?

– Mi? Mit akarsz te a fiúmtól?

– Amit tőled!

– Őt felejtsd el! Ő tabu!

– Ne már! Csak egyszer! Nem fog bennem csalódni, ígérem!

– Hát e felől kétségem sincs!

– Na, hát akkor megegyeztünk?

– Nem!

– Ha kölcsönadod egy éjszakára, akkor leszek a társíród!

– Előbb azt mondtad, hogy dunsztod sincs az íráshoz!

– Majd erősen próbálkozom, nagyon erősen, légyszi!

– Nem! Különben is minek neked az én fiúm?

– Helyes, izmos és a micsodája is nagyon tetszik!

– Honnan tudod, te, hogy néz ki a fiúm micsodája?

Panna előrehajolt a géphez és pár kattintás után a párom péniszét láttam a képernyőn.

– Ő veled ellentétben fényképezte magát…

– Na, ezeket tüntesd el a világhálóról és mindenhonnan!

– Megpróbálhatom, ha megkapom érte, amit akarok… – az az öntelt vigyor a képén nagyon gonosszá tette. – Hármasban egy éjszaka!

– Előbb még csak kettes volt!

– Úgyis jó! Tudom én, hogy az elmúlt napokban gondolkoztál a párcserés szexen…

Igaza volt! Megfogott.

– De neked nincs párod!

– Szóval úgy benne lennél!

– Nem! Csak…

– Csak?

– Na jó, gondolkodom rajta!

– Hidd el, nem bánod meg!

– Érdekelne pár dolog… – váltottam témát.

Elmondtam Pannának a vágyaim, amik már régóta lappangtak bennem, de eddig nem volt rá lehetőségem, hogy valóra váltsam. Panna, a tetoválatlan hacker lány pedig pillanatok alatt valóra váltotta a kívánságaim.

Tényleg lehet mások után keresni, hogy vannak-e intim képei vagy videói. Sőt, szinte mindent meg lehet tudni másokról és még nem is kell, hogy az illetőnek legyen számítógépe vagy mobilja, de még az se szükséges, hogy bármilyen honlapon regisztrálva legyen! A felettünk keringő műholdak képesek bármit meglátni!

A XXI. században így egyre nehezebb lesz titkolni meztelen valónk. A vizualitás igazi fénykora még csak most jön!

Panna pillanatok alatt talált teljesen átlagos emberekről intim felvételeket. Még a hírességek se jelentettek neki igazán gondot! Könnyedén törte fel a védelmi rendszereket és hozzáférkőzött mindenhez, amit szeretett volna.

– A világ úrnője lehetnél, tudsz róla?

– Á, dehogy! Amíg nem teszek valami ártalmasat és nem sértek meg senkit, addig kedvemre böngészhetek, de ha belenyúlok valamibe, amibe nem lenne szabad, akkor nekem annyi! Én egyedül vagyok és nincs ki megvédjem vagy elrejtsen. A többi hacker pillanatok alatt levadászna!

– Értem. És eddig mi volt a legnagyobb akciód? – nem voltam benne biztos, hogy az akció szó lenne az ideális, de más hirtelenjében nem jutott eszembe.

– Te!

– Én?

– Igen, te vagy az első, akit bevezetlek ebbe a világba és feltárom előtted, hogy mennyire ismerlek… én fair play játékos vagy, ezért mutatom meg neked, hogy én ki vagyok! Meg büszkélkedni is jól esik! – rám mosolygott. – Ha gondolod megírhatod ezt, ami itt történik velem, de tudd meg, ha olyat is írsz bele, amit nem kellene, akkor megtalállak!

– Nagyobb cicik, szebb test? – incselkedtem.

– Nem vagyok szerinted elég szép?!

– Jajj, dehogynem… csak, én csak…

– Tudom, soha nem felejtem, ahogy rám vetetted magad… De ami azt illeti, az udvarom lehetne egy picit nagyobb, már ha írsz róluk.

– Szerintem tökéletes udvaraid vannak, nekem bejönnek.

– Igen, nem kicsik egy picit?

– Nem, egyáltalán nem.

Pannácska a puncimhoz nyúlt és lassan simogatta. Én is az övét.

– Ideje lenne megmosni a nunid, nagyon büdi már!

– Te beszélsz! Én már zuhanyoztam, csak te leizzasztottál!

– Még, hogy én téged? Nem tudom kikezdte…

– Hát te vetted le a felsőd előttem…

– Te meg a rózsaszín fürdőköpenyem…

– Na, jó! Inkább zuhanyozzunk le, kár ezen vitatkozni! – Panna beledugta a hüvelyembe az egyik ujját és hevesen ujjazni kezdett. – Panna!

Meglepetésemre hallgatott rám és abbahagyta.

– De akkor együtt zuhanyozunk! – jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon.

– Hát jó… – rámosolyogtam. – De az elégül ki először, aki hamarabb odaér!

– Ez nem ér! – utánam ordította, de már késő volt.

Nem számoltam, hogy hányszor elégültünk ki együtt a tus alatt, de egyikünk se többször, mint a másik.

Panna szavához híven kölcsönadott néhány tiszta ruhadarabot és így a naplementében hazafelé már nem izzadságban úszva mentem.

Otthon a fiúm szó nélkül egy hosszú nyelves csókkal fogadott.

– Hol voltál, Dorina? – kérdezte miközben végigtaperolt és észre se vette, hogy nem az én ruháim vannak rajtam. – Úgy volt, hogy délre már itthon eszel! – Pannácska bugyijában matatott, de hamar megunta és a combjaimra húzta. – Nagyon hiányoztál, ugye tudod?

– Tudom! – rámosolyogtam és hagytam, hogy feltolja a kölcsönkapott piros miniszoknyát és tövig hatoljon belém.

– Olyan… jó… hogy… itt.. vagy! – nyögte és a virágmintás fehér topból és a melltartóból kirakta a melleim és gyömöszölni kezdte őket. Ezek után csodálkoztok, hogy erotikus történeteket írok?

Perceken belül belém élvezett. Én pedig röhögtem azon, hogy mit fog ehhez szólni Pannácska, hogy az ő ruháiban tett a magáévá a fiúm!

És egy pillanatra átfutott az eszemen, hogy milyen jó lehetne hármasban!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.