Perverz túlórák

Még a télen történt, hogy kommunista szombatot tartottam. Már épp indultam volna haza, mikor is csörgött a telefonom;

– Jöttem érted, engedj be kérlek.

Nem egészen így volt megbeszélve, de hát mindegy. Megnyomtam a gombot, így az ajtó kinyílt. Pakolásztam tovább a dolgaimat az asztalról, mikor is rám köszönt. Felé fordultam, hogy oda tudjak menni hozzá üdvözlő csókot nyomni a szájára, mire elállt a lélegzetem.

Ott állt előttem egy hosszú fekete szövetkabátban, alatta fekete fehérneműszettben; lábain fekete magas szárú, magassarkú csizmát viselt, ami a térdén felül ért. A csizma alól kilátszott a fekete harisnya, amit a fekete, alul nyitott csipkés bugyija feltett egy szintén csipkés harisnyatartó rögzített. A melleit mellemelő domborította, még jobban kihangsúlyozva formáit. Kezein kesztyűt viselt. Nyeltem egy nagyot, majd próbáltam valami értelmeset mondani, de az ámulattól nem igazán bírtam.

Lecsúsztatta a vállairól a kabátot. Ekkor látszott, hogy a kesztyűi könyéken felül érnek.

Odalépett hozzám, mutatóujjával helyére igazította a tátott szám, majd csókot lehelt az ajkaimra. Hátrább tolt az asztaltól a székemmel, és nekitámaszkodott az asztal szélének. Kezeit az asztallapra helyezte és kissé megemelte magát, hogy fel tudjon ülni az asztal szélére. Ezen mozdulatsor közben kissé szétnyíltak lábai, így a nyitott alsón át rövid betekintés nyílt a szeméremtestére. Megpróbáltam felállni, de a jobb lábát nekitámasztotta a mellkasomnak, és gyengéden visszalökött a székbe.

Lábát áthelyezte a székem karfájára, így engedve teljes betekintést a szeméremdombjára.

Kinyitotta a kis táskáját, ami eddig ott pihent mellette az asztalon és egy rózsaszínű vibrátort vett elő. Ajkához emelte és lassan, kéjesen nyalogatni kezdte, majd bekapta. Játszott vele, mintha az én farkam lenne; közben egyfolytában a szemembe nézett.

A vibrátort áthelyezte a lábai közé, ahol bekapcsolta, és a nagyajkait kezdte velük simogatni.

A játékszer hamarosan bevándorolt a megduzzadt ajkak közé és a csiklóját kezdte vele masszíroztatni; föl-le húzogatta rajta.

Míg jobb keze a lába között fontoskodott, baljával a melleit simogatta, meg-megcsipkedve a bimbóit.

Kéjének nedvei megcsillantak a hüvelyénél. Letette a vibrátort az asztalra, majd ujjával végigsimította ugyanazt az útvonalat az szeméremajkai között, amit eddig a rezgős játék járt be, majd becsúsztatta hüvelyébe. Lassan mozgatta magában, majd kihúzta és oda hajolt hozzám és a számhoz nyomta lucskos ujját. Ajkaim szétnyíltak, ő pedig betolta ujját a számba. Éreztem ízét, ami még jobban felizgatott. Lenyaltam az összes neved az ujjáról, majd kihúzta a számból.

Lábát visszahelyezte a földre és odahajolt hozzám. Ajkai egyre jobban közeledtek az enyémekhez, majd mikor elérte volna, akkor hirtelen megállt. Izzott közöttünk a levegő. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy kezei a nadrágomban duzzadó férfiasságomat simogatják.

Kioldotta az övem, majd kigombolta a nadrágom. Bokszerem nyílásán át ott meredezett a farkam. Odahajolt hozzá és ugyan úgy, ahogy korábban a vibrátorral tette, elkezdte nyalogatni, majd a szájába vette. Nyelvével a makkom körül körözött, miközben erőteljesen szívta és ajkait szorosan köré szorítva mozgatta a fejét.

Figyelmeztettem, hogy ha így folytatja tovább, akkor pillanatokon belül el fogok élvezni. Elengedte férfiasságom és visszaült az asztalra. Intett, hogy menjek oda és hatoljak belé.

Odaléptem és lassan beletoltam magam. Nagyon sikamlós volt. Kezeivel átkarolta a nyakam. A kesztyűk selymes érintése még jobban fokozta vágyam. Lassan, majd egyre gyorsabban mozogni kezdtem benne. Elnyúlt az asztalon, kezébe vette a vibrátort, majd miután bekapcsolta a csiklóját kezdte vele ismét izgatni.

Egyre nagyobbakat löktem, közben a melleit markolásztam, harisnyás lábát simogattam, végül beleélveztem. Még löktem párat, mert már ő is közel volt a beteljesedéshez, így ő is elélvezett.

Ráborultam, játszadoztam kicsit a melleivel, majd kicsusszantam belőle.

Rendbe szedtük magunkat és elindultunk haza.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.