Már megint egy kitalált szextörténet

Az üveg pezsgő hatását már mind a hárman éreztük. Viki a fotelban ült. Egy testhez simuló top és egy miniszoknya volt rajta. Pont szemben ült velem. Lábait kényelmes terpeszbe tette, utat hagyva kíváncsi szemeimnek. Fehér francia bugyi volt rajta, mely a puncijára tapadt, és én jól szemügyre vehettem. Izgatott a látvány, és a szívem egyre hevesebben kezdett verni, és vért jutatni egyre merevebb farkamba, melyet eléggé izgatott a látvány. Viki ebből semmit sem vett észre. Csak ült a fotelban és kortyolgatta a maradék pezsgőjét. Én pedig egyszerűen képtelen voltam levenni róla a szemem. Dia, Viki barátnője mellettem ült. Ő is elég sokat ivott már. Hosszú, szőke haja félig az arcomba lógott, ahogy hozzám simult. Már régóta tetszett nekem, és ezt jól tudta. Már régóta nem volt senkije se, és a szexet is nélkülöznie kellett egy ideje…

Én még mindig Vikivel voltam elfoglalva, mikor Dia lassan, gyengéden csókolni kezdte a nyakam, és közben az egyik kezével a pólóm alá nyúlt és a hasam kezdte simogatni. Ez még jobban felizgatott, és tudtam, hogy ma éjjel, akár mind a két lányt is megkaphatom. Csókolózni kezdtük, miközben én is simogatni kezdtem gyönyörű testét. A vágy lassan fokozódni kezdett. A pólója alá nyúltam –nem volt rajta melltartó- és végigsimítottam a melleit, szép finoman és gyengéden… majd levettem róla a pólót. Már megölt a kíváncsiság. Látni akartam a melleit. Az egész testét. Fedetlenül, meztelenül. Egymás szemébe néztünk. Tekintetéből kiolvastam a vágyat, és ez felbátorított.

Nyakát kezdtem csókolgatni, majd lassan elindultam lefelé, hogy megízlelhessem a melleit is. Apró csókokkal pusziltam körbe őket, majd rájuk tapadtam és szívni kezdtem. Ezt nagyon élvezte. És én is. Alig bírtam leállni, de muszáj volt. Másra vágytam. A puncijára. Az ízére, arra, hogy kinyalhassam. Lecsúsztam a kanapéról, a lábai közé. Ő ott állt előttem, várva, hogy tovább vetkőztessem. Nem haboztam egy pillanatig sem. Farmernadrág volt rajta. Kigomboltam, és levettem róla. Már csak a rózsaszín tanga maradt. Egyszerűen gyönyörű volt. A hosszú combjai, kicsi feszes feneke… álomnő.

És most megkaphatom. A legszívesebben egyből nyalni kezdtem volna, de tudtam, hogy nem kapkodhatom el. Ki akartam élvezni a helyzetet. Az alkalmat, melyre talán többé nem lesz lehetőségem. Finom csókokkal kezdtem kedveskedni, melyeket a combjaira adtam. Kezeim a fenekére tapadtak, mely sima és bársonyos volt. Meg is feledkeztem Vikiről, aki még mindig a fotelban ült és minket nézett. Nem láthattam, de a pohár már nem volt a kezében. Helyette már a punciját simogatta. Izgatta a látvány és ő sem akart kimaradni. És nem is fog. Én még mindig Dia combjait puszilgattam, egyre feljebb haladva a pinája felé, míg el nem értem. És már csak az apró tanga volt rajta akadályként. Gyors lehúztam róla. A punija egyszerűen gyönyörű volt.

Frissen borotvált, sehol egy szőrszál, és már kellően nedved az izgatottságtól. Egy kicsit nagyobb terpeszbe állt, hogy jobban hozzáférjek, és én nem haboztam. Puszilgatni kezdtem, hogy még jobban felizgassam, majd a nyelvemet is segítségül kértem, és csókolni kezdtem. Ő halkan felnyögött, miközben két kézzel megfogta a fejemet és szó szerint a puncijához szorította. Ám itt nem értek véget a meglepetések. Viki felkelt a fotelból és odasétált hozzánk. A földön ültem, és Dia punciját nyaltam, miközben Viki kigombolta a nadrágom és levetkőztetett. Kész megkönnyebbülés volt ez a farkam számára, melynek eddig a szűkös nadrágomban kellett kényelmetlenkednie.

Most viszont az égnek meredve, szabadon izgulhatott. Vagy mégse. Viki megmarkolta és izgatni kezdte, majd a szájába vette, és szopni kezdett. Nagyon jó érzés volt. Ilyen profin eddig még senki se csinálta. Nagyon élveztem. És ennek hatására még gyorsabban kezdtem izgatni Dia punciját, mely már így is eléggé nedves volt a kéjtől. A csiklóját kezdtem izgatni, aztán abbahagytam, bal kezemet levettem a popsijáról, és ujjazni kezdtem nedves, meleg punciját. Éreztem, hogy már nem sok kell neki ahhoz, hogy elélvezzen. Ekkor ismét a csiklóját kezdtem nyalogatni, és ő nem bírta tovább. A teste megfeszült. Hagyta, hogy az érzés átjárja az egész lényét, és elélvezett. Olyannyira, hogy egy adag pisi is került a számba. De nem bántam. Élveztem. Felnéztem rá és a tekintetünk találkozott. Egyből kiolvastam a szemeiből, hogy számára ennyi még koránt sem volt elég. És én ennek nagyon örültem. Ő megfordult és Vikire nézett. Helyet cseréltek. Ám Dia nem állt neki szopni. Farkam a puncijához igazította, majd ráült és lassú, ritmusos lovaglásba kezdett. Meleg puncija teljesen elnyelte merev hímvesszőm… gyönyörű érzés volt.

Ám Viki sem habozott. Levetette a topját, és végre megpillanthattam a melleit. Nagyobbak és formásabbak voltak, mint Diáé. Aztán a szoknyát is levette, majd a kéjnedvtől teljesen átázott francia bugyiját is. Az ő puncija is szőrtelen volt, és kissé húsosabb, mint Diáé. El sem akartam hinni. Mintha csak álmodnék. Két ilyen csajt kaphatok meg egyszerre. Kezével lassan végigsimította a testét, majd beállt elém és punijával szó szerint a számra ült. Kellemes édes íze volt. Nem olyan finom, mint Diáé, de azért ízlett. Széthúztam a lábait, hogy jobban hozzáférjek, majd a nagyajkakat is és finoman ízlelgetni kezdtem, miközben a tekintetünk eggyé vált. Láttam a szemeiben, hogy mennyire élvezi. Hogy ilyen érzésben még talán sosem volt része –persze ez nem igaz, mert tudtam, hogy mennyire szereti a szexet, és rengeteg egyéjszakás kalandjáról tudtam már- számba vettem a pöckét és nyelvemmel játszadozni kezdtem vele. Ettől még nedvesebbé vált a puncija. Egyik kezével a melleit simogatta, míg másikkal a hajamba túrt, és felnyögött. És én is. Mert Dia mindeközben még ritmusosabban kezdett el lovagolni rajtam és én éreztem, hogy már nem bírom sokáig.

Tudtam, hogy nem szabad. Hogy még nincs itt az ideje. Tovább kéne bírnom, de egyszerűen nem bírtam parancsolni magamnak. A puncija már szinte forró volt, és én bele akartam élvezni. Úgy akartam elélvezni, hogy a spermámat a puncijába lővelem… ezért hagytam, hogy megtörténjen. Minden izmom megfeszült, a szemem behunytam és hagytam, hogy megtörténjen. Ő is érezte, hogy mi fog történni, ezért még gyorsabban kezdte el a csípőjét mozgatni… és én nem bírtam tovább. Elélveztem. Szinte megkönnyebbültem az érzéstől, ám ő ezután sem állt le. Egészen addig mozgott rajtam tovább, míg a farkam kellően merev volt. Ezután lecsúszott rólam, és elernyedt péniszem a szájába vette, hogy ismét felizgassa. Ilyen élményben ezelőtt még sosem volt részem. Nagyon tetszett.

Miután magamhoz tértem a gyönyörtől még jobban Viki puncijára tapadtam. Nem kellett hozzá sok idő, pár perc múlva ős is elélvezett. Csodás érzés volt. Ekkor ismét egymásra néztünk és ő egyből tudta, hogy mit szereznék. Dia mellé térdelt és most együtt izgatták tovább az időközben ismét merevvé vált farkam. Nagyon élveztem, ahogy a két lány dolgozott rajta. Felváltva nyalták és szopták, míg nem Viki felállt, odajött és a fülembe súgta, hogy mindennél jobban vágyik rá, hogy megdugjam. A puncijában szeretné érezni a farkam. Majd a kanapéra dőlt várva, hogy megtegyem. Nem haboztam egy pillanatig sem. Felálltam. A lábait széthúztam, és beléhatoltam. Ő hangosan felnyögött, én pedig egyre dinamikusabban kezdtem kefélni. Miközben csókoltam. Dia a kanapé mellett lévő asztalra ült, és ujjazni kezdte magát, miközben én a barátnőjét keféltem. Akinek nem kellett sok idő, és ismét elélvezett. A csúcsra jutott. Ám most nem a nyelvem által, hanem a farkamnak köszönhetően… amire mindig is vágyott.

Miután magához tért a gyönyörtől rám mosolygott és a fülembe súgta „köszönöm”. Én ezután felálltam és Diára nézem, akinek a pinája ismét készen állt rá, hogy belé hatoljak. Megfordult és bepucsított, én pedig hátulról a puncijába hatoltam merev és még Viki nedvétől csöpögő farkammal. Olyan gyorsan keféltem, míg még előtte soha senkit. Kezeimmel a melleibe kapaszkodtam, már szinte tökéletes volt a gyönyör. Ő egyre hangosabban nyögött fel. Egyre szaporábban vette a levegőt, míg végül elélvezett –csak másnap mondta meg, hogy ez a kedvenc pozíciója – ekkor én kicsúsztam belőle. A kanapé szélére ültem, és a két lány ismét szopni kezdett. Pár perc múlva hatalmas erővel törtem ki, mindkettőnek jutott a spermámból. Ízlett nekik.

Ezután kielégülten mentünk át a szobámba. Már majdnem reggel volt. Fáradtak voltunk. Aludni akartunk pár órát. A két lány meztelen teste szorosan hozzám simult… és szép lassan elaludtunk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.