Erotikus nyaralás

A barátommal, Balázzsal nyaralni készültünk. Legnagyobb meglepetésünkre egy emeletes busszal utazhattunk. A földszinten csak a sofőr ült, továbbá ott volt egy bárnak nevezett kis lyuk, ahol az ember lehajolva tudott csak menni. Itt volt egy párnázott sarokülő és rögtön mellette a felfelé vezető lépcső. A sofőr gyakorlatilag nem is látta az utasait, hiszen a bárból egy vékony folyosó vezetett hozzá. Fentről csodálatos kilátás volt, az egymás melletti ülések is széjjelebb húzhatók voltak, ezzel is a kényelmünket szolgálva. Délután indultunk, hogy másnap reggelre már a tengerparton lehessünk. Sokáig világos volt, csak este 8 után kezdett el lemenni a nap, amit a panoráma ablakból csodáltunk együtt.

Ez volt az első közös nyaralásunk. Végre szabadnak éreztük magunkat, se suli, se otthon. Az elmúlt télen jöttünk össze, szinte azonnal éreztük, hogy ez egy nagyon komoly kapcsolattá növi ki magát. Én most készülök egyetemre, ő pedig már harmadéves lesz. Már az első pillantásra tudtam, hogy Ő az, akit már olyan régóta vártam. Barna haja és szeme van, nem kifejezetten izompacsirta, de nekem tökéletes. És én is neki. Egyforma magasak vagyunk, nekem is barna középhosszú hajam és szemem van. Tetszettem már egy pár pasinak, de mindnek csak a testem miatt. Nem vagyok egy topmodell alkat, de én jól érzem magam a bőrömben. Kerek melleim vannak és hófehér bőröm.

Szóval éppen kezdett esteledni, mi pedig egy összebújva néztük a naplementét. Imádtam ezt, hiába voltunk vagy ötvenen a buszon, nekem olyan volt, mintha csak mi ketten lettünk volna. Puszilgattuk egymást, néha még egy-egy csók is jött, persze csak visszafogottan, hiszen idősebb emberekkel voltunk együtt. Mindketten éreztük, hogy hiányzik az otthoni magány, amikor tényleg csak ketten vagyunk a szobában. Úgy döntöttünk lemegyünk a bárba, mert bármilyen kicsi is volt, ott mégiscsak inkább magunk lehettünk. Leült a sarokba én pedig szemből az ölébe ültem. Sokszor szoktunk így ülni, ölelkezni, csókolózni. Most egyből csókolózni kezdtünk, hiszen a többire azért volt lehetőségünk odafent. Igazi vad csókcsata volt. Néha elkalandozott a nyakamra és finoman szívogatta, csókolgatta. Persze én is azonnal viszonoztam neki.

Éreztem, hogy kezdek beindulni. Egyre hevesebben csókolt és a keze is elindult. Először csak a fenekemet simogatta. Egy kicsit felemelkedtem, így pont a melleim kerültek a szája elé. Ebben a nyári kánikulában egy térdnadrág és egy pántos top volt rajtam, így a topot lejjebb húzva a mellem tetejét kezdte puszilgatni. Ő is beindult éreztem a mozdulatain. Egyszer csak lefékezett a busz, a nyelve pedig ettől pont a mellem közé csúszott. Fent mozgolódás támadt. Mi gyorsan egymás mellé ültünk, mint akik csak beszélgettek.
– Mosdószünet! – mondta be a hangszóróba a sofőr. Így hát mi is kiszálltunk a friss levegőre. Jól esett, hiszen a kis csatánkban eléggé kimelegedtünk mindketten.

Még sosem feküdtem le vele. Már fél éve jártunk, de még korainak éreztem, annak ellenére, hogy tudtam nagyon komolyan veszi ő is a dolgot. Vagy éppen azért. Tudtam, hogy megvár és csodálatos lesz Vele. Bár már egy ideje éreztem, hogy készen állok, úgy gondoltam, a nyaralás alatt kiélvezhetjük egymást. Ahogy kijöttem a mosdóból elindultam vissza a buszhoz. Még nem láttam sehol, pedig kb. egyszerre kerülhettünk sorra. A busz mellett nem állt senki, néhányan viszont a busz végénél cigiztek. Megálltam, felnéztem az égre és csak bámultam a csillagokat. Egyszercsak éreztem, ahogy hátulról két kar öleli át a derekam. Hamarosan kaptam egy puszit is a mögém settenkedő Balázstól.
– Szeretlek! – súgta a fülembe. Nem először tette ezt. Nem mondja ki gyakran, de néha így meglep. A dohányzók visszatértek és felszálltak.
– Indulunk! – hallottuk a sofőr hangját.
Egymásra néztünk. Felszálltunk, viszont csak a bárba ültünk megint. A sofőr bemondta, hogy legközelebb kb. 4 óra múlva állunk meg, addig lekapcsolja fent a villanyt, hogy mindenki nyugodtan alhasson. Kint teljesen besötétedett. Nekünk lent égett egy kis lámpa, bár inkább csak annyi fényt adott, hogy ne menjünk neki semminek. A sofőr bekapcsolta a rádiót, hogy ezzel is éberen tartsa magát. Egyedül voltunk. Megint úgy ültünk, mint egy fél órája. Átkaroltam a nyakát, ő pedig ott folytatta, ahol abbahagyta. Csókolta a nyakam, a kulcscsontom, a vállamról lehúzta a pántot…

Kigomboltam az ingét és végigsimítottam a mellkasát. Először csak kis puszikat nyomtam rá majd én is csókolni kezdtem. Ahogy a nyakát puszilgattam odafordította a száját és megcsókolt. Ez most más volt, mint az eddigi csókjai. Sokkal szenvedélyesebb, tudtam, hogy most akar. Visszacsókoltam. Levettem az ingét. Ahogy felemelkedtem, hogy arrébb rakjam éreztem a kezét a derekamon. Felfelé tolta a topom és közben a hasam csókolgatta. Ezt nagyon szerettem, már nem először csinálta. Megint kezdtem beindulni. Amikor végre lehúzta, magához húzott. Éreztem milyen forró a bőre, minden centit éreztem belőle. Egy percig megint csak csókolóztunk. Lefelé indult a nyelvével, hiszen most már jobban hozzáfért a melleimhez. Kezével megint a fenekemet kezdte simogatni, miközben csókolta és nyalogatta a mellem. Lehúztam a melltartópántot a vállamról.

Csak a nyelve érintésére vágytam. Közben a kezemmel a hasát és egyre lejjebb simogattam. A mellbimbóim teljesen megkeményedtek, amit ő is látott. Lejjebb húzta a melltartómat, így már teljesen hozzáfért a mellemhez. Finoman nyalogatta, szívogatta. Felizgatott rendesen. Viszont egyszer csak a kezem is valami keményhez ért. Ő volt az. A melltartómat vissza húztam, – hiszen mégiscsak lebukás veszélyes volt a helyzet – elkezdtem simogatni, miközben csókolóztunk. Ő is a kezével már a combomra tért át. Éreztem, hogy nedvesedek. Az egyik ujját végighúzta a bugyimon. Már ettől az érintéstől is nagyon halkan – a nyakához bújva – egy halkat nyögtem, mely inkább csak forró levegő volt. Nem hittem volna, ez is izgatta.

Lehúztam a sliccét. A kezemmel most már a farkát simítottam, miközben ő is egyre inkább simogatott. Egyre jobban vágytam arra, hogy magamban érezzem. Már teljesen készen állt. Felemelkedtem, ő pedig lehúzta a kigombolt nadrágom és a bugyimat is egy mozdulattal. A kezét a combom belsején húzta vissza és nem állt meg, egészen a forró és nedves lyukamig. Megint végig simította egészen a csiklómig. Az élvezettől kicsit beleharaptam a nyakába, hiszen nem lehetett hangosan nyögni. Két ujját belém nyomta… Többre vágytam. Szép lassan élvezettel ráereszkedtem a farkára. Éreztem minden centiméterét magamban. Csodálatos volt. Majd ugyan ilyen lassan ki. Egyre gyorsabban…
Közben volt olyan, hogy csókolóztunk, vagy a mellemet nyalogatta, keze a pedig a fenekemet markolta…

Hirtelen ugrott egyet a busz – kátyúba mehettünk – olyan mélyen hatolt belém, hogy azonnal elmentem. És ahogy egy másodperccel később éreztem – ő is. Hogy ne sikoltsak fel arcomat a nyakába fúrtam és inkább szívtam egyet rajta. Még egy fél percet bennem maradt, közben megint csókolózni kezdtünk.
Rendbe szedtük magunkat – visszaöltöztünk – de nem volt kedvünk visszamenni. Összebújtunk és hallgattuk a sofőr rádiójából szóló szerelmes zenét.
Képzelhetitek ezután milyen volt a nyaralásunk…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.