Életem legjobb baszása

Boltban dolgozom, az egyik kollégámmal gabalyodtunk össze. Gondolatban én már szemet vetettem rá, de mint kiderült ő is. Leesett egy termék én lehajoltam, az ő reakciója

-Huh mit láttam, de amúgy gyönyörű. Szívesen benyalnék a hegyek dombok közé. Ránéztem és olyan nedves lettem ettől az egy mondattól, mint még soha. Mennie kellett másik helyre pakolni, persze férjem egy nappal azelőtt azt mondta, hogy nem szexi.

Megszereztem a számát, ráírtam, és innentől kezdődtek a titkos találkozások. Néha csak 5 perc jutott nekünk, teltek a hetek hónapok, valamelyikünknek mindig közbe jött valami, hiszen mind ketten házasok vagyunk. 1 év után sikerült összehozni, lefoglaltunk egy szobát, nagyon hamar levetkőztünk mind ketten. Meglátott és mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok. Mondta, hogy bármi nem jó szóljak, és hogy feküdjek le, széttettem a lábam és benyalt, finoman érzékien, ahogy már nagyon régen nem kényeztettek, percekig csak nyalta, dugta az ujjával a puncim.

Ennyire nedves talán sosem voltam még, rám nézett és behatolt. A mennyekben éreztem magam mielőtt misszionárius pózban akartuk csinálni, be akartam kapni a tőlem merev péniszét, de nem engedte. Lefeküdtem, belém hatolt és elkezdett mozogni, egyre csak nedvesebb lettem. Mielőtt pózt váltottunk, bekaphattam, nem a kedvencem a szopás, de az övé valahogy más volt, mint az eddigiek.

Imádtam csinálni, a tövétől a makkig végig nyaltam, körbe nyaltam a makkját. Bekaptam, hallottam egy sóhajt, ki-be járt a számban, imádtam szopni. Kivette, mondta, hogy forduljak meg, kutya pózban csináltuk. Belém hatolt, közben izgatta a segg lyukam. Érdekes volt, nem tudom még hova tenni,, hogy milyen érzés volt. Lefektetett az ágyra, mondta, hogy most elfog menni a számba, de ha nem akarom, nem kell lenyelnem.

Egész végig irányított, sose tudtam kezdeményezni, de az hogy irányítottak egész végig, olyan extázist okozott, mint még soha semmi. Elment, én sajnos nem tudtam, pedig még percekig nyalt, de túlhúzott. De nagyon jó volt vele a szex, ő azt mondta, hogy kurva jó volt. Szex után még egy kicsit összebujtunk, nagyon régen nem éreztem magam ennyire nőnek és ennyire élettel telinek. Valószínűleg nem egyszeri alkalom volt.

forrás : maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.