Egy éjszakás szerelem

Összebújva talált a reggel kettőnkre az ágyán! Hogy, hogy kerültem oda? Fogalmam nincs! Hosszú volt a tegnapi éjjel! Néhány kép bevillan, hogy az újonnan megnyílt bárban találkoztunk, meghívott egy Martinira, aztán még egyre, még egyre! Sokra! Beszélgettünk autókról, motorokról, szexről. Aztán már csak arra emlékszem, hogy vadul téptük egymásról a ruhát, majd szeretkeztünk; finoman végig csókolgatta testem minden egyes apró porcikáját! Pajzán szavakat suttogott a fülembe. A lehelete forró volt. Nagyon izgató volt, legszívesebben azonnal magamba fogadtam volna merev péniszét, de hagytam, hagy kényeztessen még!

Gyengéden cirógatta a mellbimbóim, amik pillanatok alatt megkeményedtek. Kezét lassan csúsztatta lejjebb a hasamon végig, majd elért a csiklómhoz. Nem tétovázott, erős és gyors mozdulatokkal masszírozni kezdte, s közben megcsókolt. Erőszakosan kevert a nyelvével, és harapdálta az ajkaim. Éreztem, közel a kéj, ezért megfogtam a kezét, hogy hagyja abba!

A hátára feküdt, várva, hogy most én izgassam őt! Ráültem a combjaira, előre dőltem, és lágyan megcsókoltam, kezeit a feje fölött, a párnára hajtva lefogtam. Csókokkal kényeztettem a nyakát, majd lefelé haladtam a mellkasán. A mellbimbóinál elidőztem. Szopogattam, nyalogattam őket.

Néhány perc után megfordultam, és számba vettem a kőkemény péniszt. Erre felsóhajtott, majd ujjait finoman bevezette a hüvelyembe. Kezemmel a heréit masszíroztam, péniszét vadul szívtam. Ő közben ujjazott, azzal a ritmussal, ahogy én mozgattam a fejem, számban a falloszával. Nem sokára leszálltam róla, majd elé térdeltem. Egy erős mozdulattal hanyatt lökött és rámfeküdt. Lábaimmal átfontam a derekát. Éreztem a hüvelyem bejáratánál a merev pénisz makkját. Nem kellett sokat várnom, gyengéden belém hatolt, és lassan ki-be húzogatta!

Nagyon romantikus volt az egész! Körülöttünk gyertyák lángjai világítottak, lágy latin zene szólt. A félhomályban tökéletesen láttam sármos arcát, gyönyörű barna szemeit, telet ajkait. A szemébe néztem, és rá mosolyogtam, akár a bárban, mikor először megláttam! Gyorsabban kezdett mozogni. Felnyögtem, majd megcsókolt. Még mindig olyan erőszakosan kevert a nyelvével, mint legelőször! Egyre gyorsabban, és erősebben döfködött. Volt egy pillanat, hogy a nyelvemre haraptam, hogy ne sikítsak a fájdalomtól. Ezt észre vette Ő is, és visszavett a tempóból. Így már kellemes volt. Sőt! Néhány pillanat múlva hasamban éreztem az orgazmus kezdetét. Belemarkoltam fenekébe, majd másik kezemmel közelebb húztam a fejét, és megcsókoltam.

Gyors csók volt. Ahogy ajkain szét váltak, eget rengető orgazmust éltem át! Hangosabban nyögtem, mint általában szoktam, annyira erős volt a kéj! Ahogy észre vette, hogy én már elélveztem, megint erős, és gyors mozgásba kezdett. Fogait összeszorította, szemét becsukta, majd ő is felnyögött. Elélvezett! Mikor kihúzta péniszét, már csak fél kemény volt.

Kimentem a fürdőszobába, és letusoltam! Mire visszaértem már aludt! Mellé bújtam, és én is elaludtam. Összebújva talált a reggel kettőnkre az ágyán. Felébredtem, és néhány perc elmélkedés után, felébresztettem. Kómásan mosolyogtunk egymásra. Körülöttünk leégett gyertya csonkok a padlón, és a ruháink is. Kikeltem az ágyból, és összeszedegettem a sajátomat, majd leraktam az ágy szélére. Még egy csók, még egy ölelés… Talán utoljára látom! Ha leiszom magam, elfelejtem, hogy vár egy másik, s talán őt is várja más!

Felöltöztem, majd távozni készültem.
– Ne menj el! Maradj még! – mondta.
Megálltam az ajtóba, de nem néztem vissza. Fájt a szívem, maradtam volna még, de nem lehetett.
– Minden jót! – motyogtam gombóccal a torkomban, majd kiléptem az ajtón. Még utoljára visszanéztem, majd sietős léptekkel mentem végig az előszobán. Az ajtó be volt zárva. Kulcs sehol. Kijött utánam.
– Kulcs kellene? – kérdezte mosolyogva.
– Igen!
– Egy csók ellenében, bármit!
Hosszasan csókolóztunk, ölelkeztünk. Majd kinyitotta az ajtót. Nem mondott semmit, én se mondtam semmit, csak szomorúan elballagtam!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.