A privát baszógépem

Mintha a mobilom csörögne. Lehet, hogy csak álmodom, de újra csörög. Tapogatózva keresem a franciaágyon, sötét van. Már harmadszor csörög, mire megtalálom. Felveszem.

– Szia én vagyok. Mondja egy halk női hang.

– Most ment el, ha van kedved, jöhetsz. Szeretlek nagyon.

– Háromnegyed óra múlva ott vagyok. Mondtam én.

– Puszi, szeretlek.

Ránézek az órámra éjfél múlt öt perccel.

Gyorsan öltözködök, felkapom az előre kikészített öltönyömet, kötöm a nyakkendőt, húzom a cipőmet. Kilépek a folyosóra, arcomba mar a januári szél. Hideg van, csikorgóan hideg. És a garázs felé menet eszembe villan hova is megyek. Eszembe jut az első titkos randink, amire furcsa módon, egy nyilvános helyen, egy termálfürdőben került sor. Külön mentünk be, nehogy összefussunk valami ismerőssel. Aztán hamar egy szabadtéri meleg-vizes medencében találtuk magunkat, ahol csak ketten voltunk, és a jótékony gőz mindent eltakart.

Kijárok a kocsival, elindulok. Már sokszor lejátszottam ezt az utat fejben, így nem okoz problémát a 40 Km. Az út száraz csak a szél fúj. Hamar odaérek, lassan elhajtok a kertes házuk előtt, és a háztól kb. 200 m-re egy egykor szebb napokat látott bár előtt leparkolok. Megkerülöm az egész utcatömböt, nehogy valami éjjeli bagoly szomszéd kiszúrja, hogy idegen jár a birtokon. Minden rendben, csak a szél fúj és a kutyák ugatnak. Odaérek a kertkapuhoz, már nyílik is a bejárati ajtó és árnyékként suhan oda hozzám. Beenged az udvarba és már bújik is hozzám. Hosszan és hevesen csókol, miközben terel be az ajtón. Hangtalanul át a nappalin, be a hálószobába. Kattan a zár, kulcsra van zárva az ajtó. Kicsit megnyugszom, simán bejutottam. Ekkor nézem mi is van rajta. Gyönyörűen és szolidan sminkelve, kevés szemfesték és szájfény. Háziköntösben van. Miközben csókolózunk, kibontom a kötőjét és lassan lefejtem róla. Alatta csak melltartó és egy tangabugyi van.

– Imádom, ha egy pasi öltönyben szeretkezik. – Mondja, és elkezdi kigombolni a nadrágomat.

Ügyesen és gyorsan csinálja, miközben én a melltartóján matatok. Sikerül kikapcsolni és már repül is a sarokba. Megsimogatom gyönyörű melleit miközben már ő is megszabadított a nadrágomtól.

– Engedd meg, – mondta és lassan leereszkedett oda, ahol az előbb még a nadrágom volt. – Hatalmas – suttogja, miközben lefejti rólam az alsót és előkerül az égnek meredő farkam.

– Engedd meg – mondja még egyszer, de nem várja meg a választ és a szájába veszi.

Lassan, óvatosan szopja, nem kapkodja el, miközben a kezével is dolgozik én meg majdnem szétrobbanok. Mindenre számítottam, de erre nem. Éjjel egy óra, egy idegen házban, egy gyönyörű fekete hajú lány, aki nem az én feleségem, de az én farkamat kényezteti. Mintha egy filmet néznék. Nem hagyom sokáig szopni, mert én is élvezni akarom a testét. Magamba szívni az illatát belemarkolni a kemény fenekébe. Felemelem magamhoz és hosszan megcsókolom, miközben ragyogó melleit simogatom. Ölembe kapom, oda viszem az ágyhoz. Óvatosan lefektetem, leszórom magamról a zakót, inget és immár teljesen meztelenül fölé hajolok. Csókolom a száját simogatom a cicijét majd lejjebb megyek, számba veszem és a ragyogó mellbimbóján körözök a nyelvemmel. Halkan sóhajtozik és simogatja a fejemet. Hagyja egy darabig, megkeményedik a bimbója, majd lejjebb tolja a fejemet. Nem mindennapi látvány, ahogy az átlátszó tangája diszkréten belevág a puncijába. Megcsókolom bugyin keresztül, sóhajt és megremeg a lába, csókolom tovább miközben több remegés hullámzik át a a testén, csókolom tovább érzem hogy csorog ki a puncijából a nedve.

Megemeli a fenekét ezzel jelezve, hogy húzzam le a bugyiját. Majd felhúzta a térdét majdnem a válláig így feltárult előttem gyöngyöző puncija. dugd be!- suttogja, de nem hallgatok rá. Nyelvemmel szétnyitom az ajkait, majd mélyen belenyalok a nyílásába. Szinte az egész teste reszketni kezd, halkan sóhajtozik. Kezemmel megemelem a fenekét és nyalom tovább a punciját, amikor a fenekéhez érek hangosan felnyög, és újabb reszketés fut át rajta. Nem hagyja, hogy tovább csináljam, kinyújtja a lábát és kisiklik alólam. Kéri, hogy feküdjek hanyatt. Rám fekszik fordítva, így már ő is hozzám fér miközben én nyalom a punciját. Halkan sóhajt minden nyelvcsapásra miközben folyamatosan remeg a teste. Ő is dolgozik rajtam. Hevesen és mélyen a szájába veszi a farkamat, erősen szívogatja, miközben a kezével masszírozza a golyóimat. Minden nyelvcsapásnál érzem, hogy lassan csorog az arcomra puncijának édes nedve. Legördül rólam, majd azt suttogja, ereszd a számba, szeretném érezni az ízedet. Ezzel újra kezdi, a szopást. Még hevesebben, mint előtte. Mélyre engedi a szájába miközben erősen megszívja.

Pattanásig feszül a makkom, tehetetlen vagyok már nem tudom megállítani. Érzem, hogy elhatalmasodik rajtam az élvezet. Jelzem neki, hogy jövök, de ettől még jobban beindul és olyan táncba kezd a nyelvével a farkamon amit még nem éreztem. Hangosan sóhajtva élvezek bele a szájába, de ez őt nem zavarja. Folytatja tovább és az utolsó cseppig kiszívja a farkamat. Amikor látja, hogy teljesen kész vagyok, abba hagyja. Mosolyogva fekszik mellém, és azt suttogja:

– Hú, ez sok volt, nagyon sok.

Enged nekem egy-két perc pihenőt majd a hátára fordul és jelzi, hogy most ős is a végére akar járni a dolognak. Húzza a kezem a puncijához és kéri, simogassam, miközben a cicijét nyalogatom. Vezeti a kezemet, egyre erősebben nyomja a csiklójához, már-már fájdalmasan csinálja, miközben ütemesen remeg a teste. Egyre hevesebben csókolom a cicijét, két ujjammal belülről masszírozom a punciját miközben hüvelykujjammal erősen dörzsölöm a csiklóját. Erősen megremeg a teste, majd azt suttogja -most nézd az arcomat- megrándul még egyszer, ellágyul az arca majd egy halk sikoly kíséretében elélvez, miközben puncijából édes nedv csorog végig az ujjaimon.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.