Romalány az utcából

Az utcánkban lakik egy roma család és már többször észre vettem, hogy mindig ha összetalálkozok a háziasszonnyal a szemeivel szinte levetkőztet… Nem mondom, hogy egy szépség vagy hogy az ideálom de van benne valami ami miatt nagyon megbasznám. Múltkor a boltban összefutottam vele láttam már messziről figyel a szokásos nézésével. Nem láttam sehol a férjét gondoltam megpróbálom megszólítani. Oda mentem hozzá és gondolkozás nélkül nyitottam a számat…

– Jó napot szomszéd! – közben a melleit nézztem mintha csak azoknak köszöntem volna…
– Jó napot kedves! – húzta a szavakat ahogy gondoltam de kúrvára nem beszélgetni akartam vele.

Mondani akartam még valamit de semmi sem jutott eszembe. Egymással szemben áltunk kínos csend meg kínosabb volt hogy alaposan végig mértem minden porcikáját de ő csak mosolygott…

– Szóljon ha kinézelődte magát. – majd halkan nevetett.
– Oh nem birok betelni a látvánnyal már ha nem veszi tolakodásnak?.
– Mi tetszik annyira? – lépet egy lépést közelebb.
– Tudod te jól, hisz nem gondolom, hogy véletlen pakoltad ki így az árút…

Csak mosolygot majd illegtetve magát elment. Rengetegszer vertem ki rá fantáziálva a farkam és mindig hatalmas mennyiségű gecit facsartam ki magamból. Viszont mindig úgy jött ki a lépés, hogy nem bírtam leszólítani. Folyton volt valaki körülötte de ugyanúgy nézett mindig.

Aztán egyiknap éppen a kocsiban ültem amikor megláttam a város szélén lévő buszmegállóban. Vissza tolattam ahogy elhajtottam mellette, le engedtem az ablakot és kiszóltam.

– El vigyelek? mosolyogtam rá.
– És ha meglátnak? kérdezett vissza.
– Ülj be hátra bukj le, ahova megyünk ott más úgysem lesz.

Egy pillanatra láttam gondolkozott aztán már lapított is a hátsó ülésen.

– Hova mész egyébként? kérdeztem hátra.
– Csak a szomszéd faluba.
– Előtte azért nincs kedved?…
– Mire gondolsz? huncutan csillogott a szeme.
– Mondjuk mutatni valami többet.
– Most?
– Most vagy a kocsimba.
– Így jó? húzta lejjebb a mell résznél a felsőjét.
– Nem rossz de ennél többet akarok látni…
– Nem fogom az egész mellemet megmutatni! kicsit váltott felháborodott hangnemre…
– Nem is várom el, hogy csak mutasd meg…
– Hanem?
– Kúrták már meg a melleid?
– Senki.
– Akkor szerintem épp itt az ideje.
– Álmodban esetleg. tovább duzzogot.
– Ez hogy tetszik? elő vettem vezetés közben a félkemény farkam.

Ő előre hajolt de még mindig lapítva a hátsó ülésen láttam rajta tetszik neki de nem mondott semmit.

– Nem lenne jó ha ezzel a fasszal egy kicsit kezelésbe vennélek? továbbra sem válaszolt, de nézzte folyamatosan ahogy lassan verem a faszom.
– Nem szereted a faszt?
– De. válaszolt morcosan…
– És tetszik a faszom?
– Igen. de továbbra is flegma maradt.
– Nyisd szét a lábad látni akarom a picsád!
– Dehogy nyitom!
– Beültél a kocsimba, nézed a faszom mióta elő vettem azt mondtad tetszik. Ne játszd a fejed mutasd a picsád!

Feljebb húzta a szoknyáját a derekára a lábait nyitva feltette az ülésre és ott csillogott a gyönyörű húsos nagy fekete picsája.

– Gyönyörű picsád van. – mondtam neki miközben a szemem szinte lesem vettem róla a visszapillantó tükrön keresztül.
– Szeretsz szopni? – de megint nem válaszolt…
– Azt kérdeztem szereted a szádba venni a faszt?! kicsit eréjesebbre vettem a figurát.
– Igen. – nyögte ki.
– Akkor mássz ide előre és mutasd milyen jól csinálod. – közben félre álltam az úton még előre szállt.
– Gyerünk bukj le! ahogy kimondtam már nyalogatta is a farkam.

Hosszasan csak nyalta tövétől a hegyéig majd lassan a makkom kezdte egyre csak bentebb venni. Imádtam a puha forró száját nagyon jól szopott sőt mondhatom akivel dolgom volt ő szopott a legjobban. Tövig nem bírta benyelni de jócskán rá bukott. Közben folyamatosan rá tért a csupasz golyóimra is magától kezdte őket szopni, szívni. A seggén menet közben felrántottam a szoknyát valami brutál jó segg domborodott ki. Aztán behajtottam egy elhagyatott kis mező gazdasági épület mögé.

Ahogy lefékeztem abba hagyta a szopást és felnézett. Mondtam neki szálljunk ki. A motorháztető felült autómatikusan terpeszbe tett lábakkal én pedig nem tudtam ellenállni.
Neki estem a picsájának. Úgy faltam mint egy kiéhezett gyerek az édességet de ez nem édes volt. Ez sós én tocsogott pont ahogy szeretem. Látszott rajta, hogy egy alaposan szét baszott pinával van dolgom de ettől csak még kívánatosabb volt és mikor a roma asszony elkezdte erősen nyomni a fejem még mohóbban láttam hozzá. Aztán abba hagytam egy nagyot rávágtam a picsájára amitől össze rezzent de láttam a szemében a vágyat. Át fodítottam a motorháztetőn kutya pózba szét húzta a nagy seggét és ott volt az tényleg szinte már fekete segglyuka… Csókolgatni kezdtem körbe a nagy seggét majd jobban széthúztam és finoman nyalni kezdtem ezt a lyukát is. Éreztem rajta, hogy megréműlt még biztos nem nyalták ki a seggét de aztán egyre csak nyomta az arcomba a seggét és csak nyomta. Halkan sóhajtozgatott majd mikor benyaltam neki hangosan valami ős asszony hangon felnyögött. Én folytattam a nyalást ő pedig a nyögést aztán lehúztam a kocsirol.

– Vetkőz teljesen meztelenre! mondtam neki és közben vertem a farkam ő pedig ledobott mindent magáról.
– Térdre! ő letérdelt majd négykézláb kezdett felém közelíteni.

Mikor már elért a lábaimhoz abba hagytam a faszverést. Állánál felhúztam térdre majd mondtam neki…

– Nyújtsd ki a nyelved! ő pedig engedelmeskedett a combomba kapaszkodva.
– Jobban! és ismét engedelmeskedett.

Egyik kezemmel a hajába kaptam a másikkal a faszomat fogtam és a gyengédtől gyorsan haladva a dúrva csapkodásokig haladtam a faszommal. Aztán már az arcát is kezelésbe vettem a farkammal. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi így hát folytattam még egy jó darabig. Végül megadtam magam és egy rövid de dúrva szájba kúrás után ráhagytam a szopást. Amit folytatott is istenien. Egésszen addig még a telefonja meg nem szólalt. Láttam rajta a sötét barna arca szinte teljesen kisápadt kivette a faszomat a szájából behajolt a hátsó ülésre a nyitott ajtón keresztül és felvette a telefont. Valamit nagyon magyarázott de nem értettem mert roma nyelven karattyolt. Néztem ahogy ott pucsít szinte. Mögé lopóztam mikor megfogtam a csípőjét már csapkodott hátra, hogy elhesegessen de én már dörzsoltem is a lucskos pinájához a makkom és egy határozott mozdulattal tövig vertem neki amitől megrogyott a háta és olyan hangosan felsikított, hogy szerintem még két településsel odébb is hallották. Vártam pár másodpercet majd lassan kezdve de ütemessé fokozva baszni kezdtem. Kezeimmel keményen a csipőjébe kapaszkodtam és figyeltem ahogy a karattyolások között elsőnek csak szuszogott majd sóhajtozott végül már belenyögött a telefonba. Mikor el akarta emelni a fülétől és a szájától a telefont én vissza szorítottam és keményebben kezdtem baszni. Ő próbálta vissza folytani a nyögését de nem sikerült neki. Rólam folyt azt izzadság ahogy róla is és a picsájából szinte csorgott a pina nedv. Ilyen jól rég nem bírtam a kúrást talán az lehetett a háttérben, hogy őt nem szimplán megbaszni akartam hanem szét kúrni. És sikerült is mire közeledtem a csúcsponthoz nem volt benne semmi erő teljesen össze csuklot mintha csak egy darab húst basztam volna. Kirángattam szószerint a hátsó ülésről a faszom elé húztam a hajánál fogva és tele élveztem az arcát a gecimmel. Úgy nézett ki a végén mintha öten verték volna rá a gecijüket annyit kapott tőlem. Persze a végén még tisztára szopattam a faszom vele és segítettem letörölni róla a gecimet is.

Mikor magához tért vissza öltözött beültünk az autóba mintha semmi sem történt volna elvittem a szomszéd településre. Mikor szállt ki a kocsimból láttam rajta hulla fáradt volt. Becsukta az ajtót vissza nézett rám én kiszóltam neki.

– A melled még megsem basztam és a segged is rongyosra akarom baszni szóval pihend ki magad a következő alkalomra. vigyorogtam rá, ő pedig egy eröltetett mosollyal elment.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.