Nagy Lehetőség

A pasas unottan ült a bárpultnál. Nem akarta a szállodai szobája magányában eltölteni az utolsó estét, ezért inkább levánszorgott a bárba, hátha akad valami. Valami kis kaland. Valami egészen pici. Miközben a sörét iszogatta érdeklődve nézegette a lehetséges áldozatait. Megpróbált nem feltűnően viselkedni, egyelőre még csak felmérte a helyzetet. Ha majd megvan az áldozat, akkor megpróbálja becserkészni.

– Jó estét! Egy száraz martinit kérnék jég nélkül

A férfi a hang irányába fordult. A nő csinos 50- es lehetett, apró ráncok táncikáltak a szeme sarkában, de korához képest elég jól nézett ki.

Nah, gondolta a férfi, nem is kell keresni az áldozatot. Tetszett neki a nő. Óhatatlanul kihasználta az alkalmat és amikor a hölgy éppen a pincérre mosolyogva vette át italát, alaposan végigbámulta a nő testét. Remek, szuper! A vékonyka blúz alatt látta domborodni a melleket, a harisnyába bújtatott lábak pedig még jobban fokozták izgalmát.

Megpróbált nyugodt maradni, nem akarta elárulni, hogy mennyire szeretné magát közel érezni a nőhöz.

– Üzleti út? – próbálta elindítani a beszélgetést. Sosem volt jó ebben, de most a nemi vágy központ irányított és ez bátrabbá tette.

– Igen, valami olyasmi – felelte a nő, miközben belekortyolt az italába. Érdeklődve fordult a férfi felé- És maga?

– Egy szemészkongresszuson vettem részt. Holnap utazom haza. – tette hozzá, mintha jelezni akarná, most és csak most van itt az alkalom egy kis etyepetyére.

– Maga szemész? – kérdezte a nő csodálkozva, ügyet sem vetve a férfi megjegyzésére.

– Hát igen – felelte félig szerényen, félig dicsekedve.

– Az nagyon érdekes lehet!

– Az is. Szeretem csinálni.

Nem akart most a szemészetről beszélni, mást akart. És most hogy szóba elegyedett a nővel, minél inkább akarta azt. Tetszett neki a nő, jó lenne vele hancúrozni egy picit.

– És maga? Mivel foglalkozik?

– Óh ….

Teltek a percek, már a második, majd harmadik sörét itta, de egyáltalán nem érezte a hatását. Sőt, brillírozott a humorával, bátrabb lett, önbizalma egyre magasabbra hágott. Ebben persze a nőnek is nagy szerepe volt, hiszen egyre nagyobb érdeklődést mutatott a frissen megismert szemészorvos iránt. Összetegeződtek, lassan elhagyták az általános témákat – a férfi szerint nem elég gyorsan – és a pikánsabb részletek kerültek szóba.

– A szex az mindig jót tesz – vallotta az asszony

– Nekem mondod! Amikor csak lehet azzal vigasztalódom. Bár mostanában eléggé szűken mérik számomra a testi gyönyöröket – panaszkodott.

A nő érdeklődő pillantást vetett rá.

– Nocsak? Egy ilyen jóképű pasasnak gondjai vannak?

– Igen, tudod elég bátortalan vagyok, és nemigen merek ismerkedni. És mióta szakítottam a barátnőmmel, azóta nemigen van senkim

– Bátortalan? Engem is behálóztál

A férfi elnevette magát.

– Most az egyszer sikerült!

– Ugyan! Ne legyél ennyire kishitű! Itt ül egy baromi jóképű férfi és nem bízik önmagában!

A pasanak hízott a mája ezekre a dicsérő szavakra, de csak egy gyenge mosolyt küldött válaszul. Egyre jobban felforrósodott közöttük a levegő. Nemcsak a férfi, de nő sem tudott közömbös maradni. Egyre kacérabban viselkedett, még a blúzának egyik felső gombját is megoldotta, csak hogy belátást engedjen a mohón zaklató férfi szempár számára és megmutathassa a csipkés melltartóba bújtatott melleit. Incselkedtek egymással, röpködtek a félreérthető megjegyzések és egyre többet nevetgéltek.

– Téged izgat a többes szex?- tudakolta a nő, mikor megpróbálta egy kicsit komolyabbra fordítani a szót

A férfi azonnal válaszolt

– Persze, de még nem volt benne részem. Viszont nagyon szívesen kipróbálnám egyszer.

– Jó dolog, hidd el. – búgta a nő- Már többször vettem részt többes rosszalkodásban és nem bántam meg.

– Jó neked.

– És ha ma este…? – kacsintott a nő

A férfi csuklott egyet. Azt már jó ideje sejtette, hogy ebből a kis kalandból lesz dugás, de arra, hogy esetleg többen legyenek még álmában sem gondolt. Még az se baj, ha a harmadik pasas, mondjuk a nő férje vagy valami. A pénisze irányított és az arca felragyogott.

– Ki nem hagynám! Csak úgy elő tudsz húzni a tarsolyodból valakit?- érdeklődte nevetve

– Óh nem, egy másik nőről van szó. – mosolygott titokzatosan az asszony és élvezettel nézte, hogy szavai milyen hatást gyakorolnak a férfira.

Mert a pasas, majd leesett a székről. Szóval még egy nő! Hát erre tényleg a legvadabb álmaiban sem gondolt. Régóta izgatja a leszbikus szex és most itt a nagy lehetőség, hogy élőben láthassa, amint két nő szereti egymást és sikolyaiktól lesz nehéz a levegő.

– Hát az méginkább… szuper!- nyögte

– És mit szólnál… – folytatta a nő miközben egy kis hatásszünetet tartott és kezét a férfi combjára helyezte – …ha a két nő közül az egyik az anya a másik a lánya lenne?

A pasas nagyot csuklott. Most viccel? Vagy komolyan gondolja? Amikor a nő barna szemeibe nézett nem látott benne semmi huncut mosolyt és az arcán sem látszott semmi arra utaló jel, hogy átverésről lenne szó

– Ez valami kandi kamera? – kérdezte a férfi.

A nő csilingelve felnevetett.

– Ugyan, hova gondolsz! Komolyan kérdeztem. Tudom, hogy ez teljesen megdöbbentő lehet, és vannak, akik mélységes megvetéssel fordulnak el az ilyen jellegű dolgoktól – magyarázta a nő, miközben finoman simogatta a férfi combját – de már jó ideje beszélgetünk és általában jó emberismerő vagyok. Ezért mertem rákérdezni a dologra.

– Nos… – kezdte. Ágyéka harsogva dübörögte az igent, de az esze még ellenkezett.

– Ha nem, nem – mondta a nő, de hangjában egy cseppnyi szomorúság sem látszott – Csak megkérdeztem.

– Nem, nem arról van szó. – válaszolt gyorsan a férfi.

– Hanem?

– Hát ez olyan… szóval nem okoz ez gondot nektek.

– Nem – nevetett a nő- Már vagy 15 éve volt az első ilyen jellegű együttlétünk. Utána furcsán éreztük magunkat, de túlléptünk rajta. Persze nem minden nap történik ilyen, de ha találunk valakit, aki – itt megint tartott egy kis szünetet és mélyen a férfi szemébe nézett – megtetszik és nincs ellenére a dolog, akkor nem szalasztjuk el az alkalmat.

 

– És ő csak úgy belemegy ebbe?

– Megbízunk egymásban és szinte ugyanolyan az ízlésünk. Még sosem fogott mellé egyikünk sem. Biztos, hogy tetszeni fogsz neki.

A kételyek utolsó oszlopa is leomlott és a férfi agyában száguldoztak a gondolatok. Miért ne? Miért ne? Nem mindig erre vágytál? Titkos álmaidban nem mindig két nő karjaiban képzelted el magad? És most itt van a nagy lehetőség… Nagyon nagy lehetőség! Aztán itt elszakadt a cérna és innentől kezdve már a hormonok mozgatták a száját.

– Menjünk – lihegte- Menjünk… Mióta ide ültél mellém azóta szeretnélek – elcsuklott a hangja.

– Menjünk – nevetett a nő, majd végigsimított a férfi feszülő nadrágján, aki majdnem felrobbant e puha érintéstől.

Félkómában állt fel az asztaltól, lelki szemei előtt látta a két meztelen női testet, amelyeket ma éjszaka csak ő fog kényeztetni. Talán még soha életében nem volt ennyire izgatott, még kamaszkorában sem. amikor a szülei elől elzárkózva nézte végig első pornófilmjét. Ágyéka majd felrobbant, egy kicsit félt is hogy fel fog sülni és egyből az első érintésre el fog majd élvezni. De azért kitartott: kiskutyaként követte a nőt ki a bárból.

A lift felé indultak. Késő este volt már, alig csellengett valaki a szálloda halljában, a portás valamivel szöszmötölt a pult mögött. Kihasználta az alkalmat és megsimogatta az előtte haladó női feneket. A nő egy hálás, de ugyanakkor cinkos mosollyal viszonozta e kedvességet.

Mikor beléptek a liftbe elszabadult a pokol. A férfi vadul csókolgatni kezdte a nőt, aki egyáltalán nem tiltakozott, sőt! Kezeivel a férfi péniszét markolászta a nadrágon keresztül , míg partnere a nyakát csókolgatta és megpróbált hozzáférni a melleihez.

– Várj egy kicsit – viháncolt a nő- Csak még egy kicsit!

– De nem tudok! Felhúztál. Nagyon és majd felrobbanok.

– Azt látom- kacagott a nő.

A férfi már majdnem letépkedte a nő ruháit, mikor a lift csilingelve adta tudomásukra, hogy megérkeztek a kívánt emeletre. A nő magabiztosan indult el jobbra a folyosón, majd megállt az egyik aranykilincses ajtó előtt. A férfi ismét nekiesett és hátulról előrenyúlva markolászni kezdte a nő melleit, aki közben a kulccsal foglalatoskodott. A férfi vad vágya megnehezítette a bejutást, de azért pár perc múlva már a szállodai szoba előterében álltak. A férfi teljesen eszét vesztette, és vadul gombolgatni kezdte a nőről a ruhát.

– Nézd mama, kit hoztam!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.