A rózsák hatalma

11 évvel ezelőtt 31 éves prűd házasságban élő nő voltam. Történetem így kezdődött:9 éve élünk együtt a férjemmel. Eddig minden tökéletes volt és kiegyensúlyozott, de valami sosem volt az igazi, és ez a szex. Mikor hozzá mentem már tudtam prűdségéről, de azt gondoltam ezt idővel, közös erővel le tudjuk küzdeni. Sajnos nem sikerült:(.Próbáltam nyíltan beszélni vele erről de mindig veszekedésbe torkollott. Mostanra már annyira zavart az a helyzet ,hogy gyakran éreztem úgy hogy el kel hagynom mert nem bírom tovább. Mikor váratlan fordulat következett…

Éppen a kilencedik évfordulónkra készülődtem aznap és közben azon gondolkodtam, hogy valószínűleg megint minden ugyanúgy lesz, mint az előző nyolc alkalommal. Minden évben az évfordulóink számával azonos mennyiségű rózsát kaptam (na meg a szokásos prűd 10 perces szexet). Most sem számítottam másra.
A férjemet a szokott módon 9-re vártam és mivel sosem késik, így addigra már teljes pompában vártam. Már fél 10 is elmúlt de ő még sehol. Már azt hittem valami baja van és készültem telefonálni neki, amikor hirtelen kinyílt az ajtó és ott állt Ő. Éppen meg akartam kérdezni hogy merre járt, amikor hirtelen mélyen a szemembe nézett, szorosan magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt. Ez annyira meglepett hogy észre sem vettem, hogy már 10 perce nem enged el. Szólni akartam hozzá, de ő kezét finoman a számra tette – ebből tudtam hogy most biztosan valami más fog történni, mint amire vártam – és ismételten megcsókolt! Ekkor vettem észre hogy keze derekamról a fenekemre csúszott és erőteljesen megmarkolta!

Lassan megfordított úgy, hogy háttal álljak neki és finom elkezdte a nyakamat puszilgatni. Én a meglepődöttségtől mozdulni sem tudtam, de magamban őrültem ennek a változásnak. Még mindig így álltunk, mikor elkezdte a melleimet finoman és érzékien masszírozni. És közben az ágyhoz vezetett. Ott megfordított és az ágyra fektetett. Elkezdett megszabadítani ruhadarabjaimtól, eközben végig csókolta forró vágyban égő testemet. Ahogy hozzám simult, éreztem ágaskodó férfiasságát. Ezután úgy éreztem, hogy nekem is cselekednem kell és lassan levetkőztettem. Ekkor combjain közé siklott izmos keze és lassan benyúlt tüzesen izzó ajkaim közé, én erre hallhatóan felsóhajtottam, mire ajkait szorosan befúrta lábaim közé. Hosszasan kényeztetett nyelvével és szájával. Ekkor fölém emelkedett és finoman, szerelmesen belém hatolt miközben én csak sóhajtoztam és a fülébe súgtam: SZERETLEK!!! (talán még sosem mondtam ennyire őszintén, mint abban a pillanatban).

Végig szorosan ölelt és folyamatosan csak csókolt, amivel én nem tudtam betelni. Már legalább 30 perce tartott az aktus, mikor elérte azt a pontot, amikor nem bírtam tovább és kisebb sikoly kíséretében hatalmas orgazmust éltem át, amit idáig még soha. Ezt látván ő sem késlekedett tovább egy varázslatos orgazmust produkált, majd fejemet férfiasságához nyomta és hagyta, hogy kedvemre játszadozzak vele (életemben először tettem ezt). Sajnos kezdtem érezni, hogy beizgultsága kezd lankadni. Ekkor felhúzott magához és megcsókolt. Ekkor újra kimondtam a bűvös szót: SZERETLEK!!!
Utána halkan a fülembe súgta kétszer hogy: én is!!! Boldog voltam, talán a 9 év alatt most igazán. Ez az éjszaka volt házasságunk fordulópontja. Aznap éjszaka úgy ölelt, mint még soha és valahol legbelül féltem, hogy soha többet nem fog így. Ennek az éjszakának már 11 éve, de azóta sem volt ennél csodálatosabb. Az emberek azt mondják, hogy az életben egyik ajándék sem tart örökké, de én érzem hogy ez az éjszaka egész életemben el fog kísérni.
Ez volt életem legszebb ajándéka, amit pénzzel nem lehet megvenni, nekem mégis többet ér mindennél..

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.