Szexhiány

Régóta nem voltam senkivel. 20 éves igenis szexre vágyó nő vagyok. Lehet most akár ez miatt a “kurva” szóval dobálózni, de szerintem egyáltalán nem jogos. Egy nőnek is vannak igényei, ugyanúgy de tudunk indulni, mint egy pasi és tudunk kanosak lenni.
Szóval igen régóta szenvedek a szex hiányával ,úgyhogy kidolgoztam egy taktikát. Pár napig (3-5) szüneteltetem a masztizást, hogy minél intenzívebb legyen az orgazmusom. És mire eljön a becses nap én már az erotikus könyvektől is csöpögök és a bicikliüléshez vagy bármihez is odadörgölőzök. Hát igen de a csodás napon a mennyekben járok.
Ma is végre elérkezett a dicső pillanat. Szépen vettem egy finom zuhany és már be is kuckóztam magam az ágyamba. Igaz, hogy egyedül élek, de ha pornót nézek, mindig bedugom a laptopomba a fülest. Nem tudom nekem ez nagyon személyes dolog és sokkal jobb érzés. A mai este is ez történt. Szóval kezdjünk neki.
A takaró alatt semmi nem volt rajtam, takaró is csak azért mert már novemberhez hűen hidegebb van és mi jobb dolog, mint ilyenkor bekuckózni magam egy meleg pléd alá? Ja, igen, az orgazmus. Vissza is a témához, a fülhallgató is a helyén, kezdjünk. Először mindig olyan videót keresek, ami lazább. Ahol szépen van egy kis illedelmes bevezető smárral és tapival.
Ekkor indul el az egyik kezem felfedezőútra. Szépen végigsimít a mellemtől egészen le a csípőmig. Az elején csak cirógatom magam. Combom kicsit játszom a csiklómmal, majd az ajkakkal, de nem nyúlok be. Ahogy a videó kezd beindulni én is egyre bátrabban csinálom lent a dolgokat de nem sietek, hisz van időm. A mutató és a középső ujjamat visszahúzom, de csak azért, hogy benyálazzam őket és ekkor kezdek el sokkal jobban foglalkozni a csiklómmal. Imádok vele játszani, a lábaim megremegnek a bimbóm megkeményszik tőlük.
A pornóban imádom az orált, nem tudom miért de nagyon beindít. Lényegtelen, hogy nő nőt vagy férfi nőt kényeztet vagy akár férfi férfit nagyon izgató. Az egyik fél alá van rendelve a másiknak. Imádom amikor egy nő ráül valakinek az arcára vagy a hátán fekve odaszorítja a punciához a másik ember arcát, hogy még mélyebben nyalja, vagy, hogy abba ne hagyja, mintha az illetőnek esze ágába jutna. A szopásnál jön ki szerintem a férfiakból leginkább az állat. Imádom aki valaki a nő hajánál fogja mozgatja a fejét, tép a haját és ő diktálja a ritmust. Vagy amikor a nő felnéz a pasira szopás közben “dugj meg” kifejezéssel az arcán.
Ekkor már általában egészen nedves vagyok és ilyenkor szokott belépni buliba a másik kezem. Szétnyitom az ajkaimat ls egy újjal elkezdem felfedezni a nedves puncit.
-Oh, istenem, igen!- már a pornóban is dugnak én meg két kézzel dolgozom magamon. Már két újjal nyúlok fel magamnak és a csiklómat már nagyon gyorsan dörgölöm.
-Bazzki- háturól dugja a faszi a nőt és a haját húzza, istenem van ennél izgatóbb?!
-Ohh igen, markold meg a seggét, igen, basszd!!- amelyik ujjakkal izgatom a csiklómat most visszahúzom és benyálazom majd visszairányítom őket a helyükre. Isteni az érzés, már három ujjam van magamban egyre mélyebben. A pornó is egyre hevesebb.
-Istenem ha most abba kellene hagynom, megölném magam- a lában egyre jobban remeg érzem, ahogy elkezd a puncimból kifolyni a nedvem. A pornóban a hangok egyre izgatóak és hagosak. A videóban nő nyög és a én vele nyögök:
-Oh, igen, dugd meg jobban! – biztatom a faszit. Érzem, hogy elkezd remegni a gyomrom, tudom, hogy egyre közelebb vagyok. Egyre magasabb fokozatra kapcsolok, megtehetném, hogy abbahagyom, hogy fokozzam a vágyam, de nem. Orgazmust akarok!
-Isteneem- tudom, hogy tt a vége utolsó pillantás a pornóra- Igeen- kiáltja a nő a videóban, mert a férfi épp akkorát vert a seggére.
-Bazzd meg- sikoltom és elélvezek. A szemem fennakad, a méhem lekezd lüktetni, összehúzódik az ujjaim között. Csillagokat látok, a hátam homorít, a lábujjaim befeszülnek és az egész testem felrobban. Megérkeztem. Végre.
Fél perc után magamhoz térek, megmosom e kezem és a tükörben megnézem magam. A külsőm zihált és a szemem csillog és ezerrel mosolygok. Szerintem ma is jól fogok aludni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.