Fergeteges szexkaland

Egyik nap otthon ültem és unatkoztam. Már rég nem voltam férfival, a barátommal való szakításunk után nem volt kedvem senkihez. Azonban akkor este úgy éreztem, felrobbanok, ha most nem szeretkezek egy jót valakivel. Iszonyúan vágytam rá. Leültem a gép elé, felléptem egy chates oldalra és ráklikkeltem egy állófarok nevű pasira. A neve máris sokat ígérő volt. Beszélgetni kezdtünk. Kiderült hamarosan, hogy egy városban lakunk és mindketten ráérünk. Egy gyors fotócsere és miután mindkettőnknek tetszett a másik megadtam a címemet. 20 perc múlva megérkezett. Addigra megfürödtem és egy selymes, vékony hálóingben fogadtam.

Amikor kinyitottam az ajtót, láttam, hogy tetszik neki, amit lát. Megcsókoltam és bezártam utána az ajtót. Behúztam a szobába és bekapcsoltam egy kellemes, lágy zenét. Leültettem az ágyra és kértem, hogy engedje, hogy én kezdjem a játékot. Nem volt kifogása. Táncolni kezdtem. Lassan, erotikusan, majd vetkőzni. A hálóinget lágyan a nyaka köré tekertem, majd a nyakát csókolgattam, és a testét simogattam. Vetkőztetni kezdtem. Mikor a nadrágot levettem éreztem, hogy nagyon kemény már a férfiassága. Lágyan simogattam, majd levéve a nadrágot és az alsót a számba vettem. Majd kivettem és csókolgatni kezdtem. Mikor éreztem, hogy már majd megőrül, újra a számba vettem és szopni kezdtem. Majd a golyóit csókolgattam, amit nagyon élvezett. Hangosan nyögött, majd hatalmasat élvezett az újabb szopás alatt.

Ezután mondtam, hogy most már a tiéd a terep. Lefektetett az ágyra, levette a bugyimat és a térdemtől felfelé lassan haladt felfelé. Mikor a szeméremajkaimhoz ért, megállt és nem csinált semmit. Csodálkoztam, most mi van? Majd rájöttem, hogy csak visszaadja, amit én csináltam vele. Aztán nyalakodni kezdett, először csak a nagyajkakat, majd teljesen belenyomta a nyelvét a pinámba és addig nyalt, amíg hangosan, nagyot nem élveztem. Még remegtem a rám törő orgazmustól, mikor a mellemet kezdte szívni, szopni, majd közben a férfiasságát belém nyomta. Egyre hevesebben mozgott rajtam, majd megfordított és immár kutyapózban újból bennem volt. Néha megállt a mozgásban, ilyenkor én nekinyomtam a fenekemet és körkörös mozgásba kezdtem. Láttam, hallottam, hogy ezt élvezi. Elnyújtottuk a szeretkezést, de még így is rövidesen éreztem, hogy újra elélvezek. Ezúttal majdnem egyszerre mentünk el.

Rövid pihegés és szundikálás után felállt és felöltözött. Megkérdezte, találkozunk-e még a chaten. Mondtam: persze. Azóta sem voltam fenn azon a néven. Nem tudom, ő mit gondolt erről a napról, de nekem egy fergeteges szex volt, viszont csak kölcsönös vágyaink kielégítését szolgálta. De nagyon jó volt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.