Leszoptam a szakácsot

Munka idő van, megleplek az étteremben. Lassan záróra, az utolsó 1-2 vendég befejezi lassan a vacsoráját. Nincs már bent más dolgozó sem, csam Te. Megcsillan a szemed amikor meglátsz, talán hiányoztam. Te Nekem igen, ezért is mentem eléd. Ártatlan ötlet volt.
Amikor meglátom a kihalt éttermet megszólal a fejemben egy kisördög. Játszani szeretnék Veled.

Megölellek, a füledbe súgom, hogy kívánlak és megkérlek, menj a pult mögé.
Én is veled megyek és csendben eléd térdelek. Kerek szemmel nézel le rám, nem érted mi történik…vagyis de. Mégsem hiszel a szemednek, amikor a kezem felcsúszik a combodon és megáll a gomoknál, hogy kikapcsoljam a nadrágodat és földig rántsam at alsóddal együtt.

A farkad már elkezdett megkeményedni, a fantázia nagy úr… de én most valóra is váltom neked. Kezeim a combodon nyugszanak. Csak a nyelvem hegyével érintelek meg. Először csak megnyalintom a farkad tövét az egyik oldalon, és simogató nyelvmozdulatokkal haladok a vége felé. Ezt megteszem a másik oldalával is. Mire végig érek itt, már teljes pompájában csodálhatom meg. Kisse legajolok és bekapom az egyik, majd a másik golyódat is a számba. Óvatosan megszívom, puszilgatom őket sorban. Elbűvölve nézel le rám.

A vendégek csak azt látják ami a derekad felett történik, azaz semmit. Csak lefelé bámulsz a semmibe. De az a bizonyos semmi most igencsak érdekes számodra. Hisz ott térdelek még mindig és önfeledten csókolgatom, nyalogatom a farkad.

Valaki megszólít Téged a pult túloldaláról és kér egy pohát bort. Ekkor Én tövig bekapom a farkad, a hirtelen érzéstől csak hebegve tudsz a vendégnek válaszolni és próbálsz a legkevesebb elmozdulással tölteni Neki a kért italból. Ezalatt Én nem engedem ki a farkad a számból, csak lassan kissé kijjebb eresztem, hogy aztán újra kínzó lassúsággal elnyeljem. Az ismeretlen a pult túloldaláról nem vesz észre semmit, csak némi zavart az arcodon.

Lepillantasz rám, már-már mérges vagy, amiért a munkahelyeden ilyen kínos helyzetbe hozlak. De meglátod rajtam az önzetlen, odaadó mosolyt, miközben tele a szám veled és elszáll a haragod. Lágyan megsimogatod a hajam és újra teljes egészében magadra húzol. Én értem a célzást és a játszadozást abba hagyva gyorsabb tempóra kapcsolok. Kissé kijjebb engedve a számból farkadat ajkaimmal szorosabbam fogom, fejemmel gyorsan bólogatok rajtad, közben a nyelvem érzéki köröket ír le a makkodon. Kezemmel elkezdem simogatni a golyóidat, és a farkad tövét. Majd amikor érzem, hogy közel a csúcs újra elnyelem rudadat amennyire csak tudom, így orgazmusod a torkomban lüktetve éred el. Lábaid megrogynak, a pultba kapaszkodva tartod meg magad.

Közben a vendégek rád se pillantva elköszönnek. A lábaid remegnek, közben én ovatosan megtisztogatom a frissen élvezett testrészed, utolsó finom mozdulatokkal nyelvemmel cirógatom a makkosat. Lassan alábbhagy a remeges, légzésed lassulni kezd. Már el mered engedni a kapaszkodó felületet. Megfogod a kezem, felhúzol magadhoz és hosszan megcsókolsz. Hálásan tekintesz rám.

Mindketten tudjuk, már soha nem jöhetsz be úgy dolgozni, hogy ne ez a hihetetlen esemény jusson az eszedbe.
Mától vidámabban jársz dolgozni.